İiyleş tabiki. Sana bunu yapan bi adamın arkasından aglamakda nyin nesi.
Bak keyfine eglen gül gez![]()
Haklisin arkadasim sen kedin nese kaynnagisin cevrende ben bunu his ettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İiyleş tabiki. Sana bunu yapan bi adamın arkasından aglamakda nyin nesi.
Bak keyfine eglen gül gez![]()
Öyleyim valla. Ve böyle olmak cok güzel biliyomusun?Haklisin arkadasim sen kedin nese kaynnagisin cevrende ben bunu his ettim![]()
Öyleyim valla. Ve böyle olmak cok güzel biliyomusun?
Dene şiddetle tavsiye ediyorum
aaa sevgilim beni aldatmış lan hahahahaha falan![]()
Al üzülüyosun aglıyosun eline ne geciyorYok artik aldatmayada mi boyle bakiyrsun ya biraxda bana gecse ya huyun ne guzel olur erkrnden yaşlanmaxsin sen tuu tuu masallah![]()
Al üzülüyosun aglıyosun eline ne geciyor![]()
Iyiken kotu olmak varya tam anlamiyla onu yasiyo insan hic gerek yok kapin ayri olsunİnsallah tamamen asarsiniz bir de ben kv ile oturacaktim canim
Iyiken kotu olmak varya tam anlamiyla onu yasiyo insan hic gerek yok kapin ayri olsun
Bdv yi okuyorum da bu erkekler kolayca gidiyr ama arkalarinda enkaz kaliyr ustelik onlar hic birsey olmsmis gibi devam edebiliyrlar
Bu onlarin kendilerinden baska kimseyi düsünmediklerinden oluyor :)
Çok haklısın canım ama birazda karakter meselesi her erkek te öyle değildr sanmam
Tabiki de hepsi öyle degildir. Herkesin karakteri farklidir. Ama cogunluk malesef öyle. O kadar cok görüyorum duYuyorum ki kendinden baskasini umursamayanlari. Kendine asik olanlari..
Allah herkesi hayirli insanlarla karsilastirsin..
Dua ne güzel bir kapıdır..hele ki herşeye rağmen hayırlısıyla deyip duana daha da sarılıyorsan...AMİN canım İNŞALLAH dua bol bol dua o kadar iyi geliyor ki