- Konu Sahibi umut_sevgim
-
ben evlat özlemi çekmedim hiç arkadaşım evlendikten 3ay sonra hamile kaldım ve bi kızım oldu şimdi yine gebeyim ve bi kızım daha olacak ama sizi anlamadığımı sanmayın ne bilirsin ki sen bebek hasreti çekmeyi demeyin etrafım bir sürü bebek hasreti çeken arkadaşla dolu
ben sana kendimden bahsetmek istiyorum canım belki seninkiyle aynı değil ama umut meselesi
benim doğuştan bi rahatsızlığım vardı basit bi yağ bezesi ama gözünü para hırsı bürümüş bi dr'un eline düştüm ve şu an tedavisi olmayan bi hastalıkla başetmeye çalışıyorum 30 defa ağır operasyon geçirdim çoğundan sağ çıkmamı bile ummadılar %90 sakat kalma riskiylke girdim her ameliyatıma dile kolay 30 ameliyat daha çocuk yaşta senağlama
etrafımda evlenip yuva kuran bebeği olan arkadaşlarımı gördükçe içime kor düşüyordu sanki nefes alamıyordum bırak evlenip çocuk sahibi olmayı yaşamayı dahi umut edemiyordum ama ne oldu Rabbimin mucizeleri beni yalnız birakmadı
bak şimdi evlendim ve 2.bebeğimi bekliyorum nedir benim senden ya da sizden farkım daha mı üstünümde Rabbim bana acıdı hayır asla bizler Rahman katında eşitiz
sadece hepimiz farklı şekillerde imtihan ediliyoruz güzel arkadaşım ben asla isyan etmedim Rabbime açtım yüreğimi kimseciklere değil samimi bi dostumla dertleşir gibi dertleştim Rabbimle O'da günü geldi ve beni sabrımdan dolayı ödüllendirdi binlerce kere hamdü senalar şükürler olsun O'na
şimdi sıra sizde ne olursa olsun umudunuzu yitirmeyin Allah'tan istemeye devam edin evet bir gün sizinde imtihanınız son bulacak ve alacaksınız bebeklerinizi kucağınıza yeter ki dimdik bekleyin o günü isyan etmeden umudunuzu yitirmeden Rahmanın mucizeleri bitmez şüphe yok ki alemlerin Rabbi olan Allah merhamet edenlerin en merhametlisidir
dualarımız sizinle a.s.a.s.a.s.:Saruboceq:
caım cok güzelbi konu acmıssın böyle yazıları okuyunca umudumuz dahada artıyor tesekkür ederim sana umut sevgim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?