- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
Ailen bişey dedi miOnunla kaldim evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailen bişey dedi miOnunla kaldim evet
Gidince illa bişey olacak söz konusu muİyi
İyi o zaman siz bilirsiniz. Bu kadar insan aynı şeyi söyledi ama ciddi ama ironiyle söyledi. Anlamak isteyen anlar. İstemeyene hayat yaşayarak öğretir. Yolunuz açık olsun. İnşallah bizim tahminimiz değil sizin hayallerinzi gerçek olur.
Öyle biri değilÜzülme paraya ihtiyacı olunca geri döner.
Çok seviyorum onu ama o sevmedi
İyi güzel de sizi sevecek bir sürü kişi varken neden onunla takılasınız?
Çok yalnız dediniz de neden yalnız olduğu belli buradan.
Çevrenizi - sizin numaranızı sildiği gibi - hep kullanmaya kalkarsanız hep bana hep bana derseniz yalnız kalırsız.
İnsana değer vermiyor ki insanlar ona gitsin?
Bu arada siz ona anne şevkatiyle yaklaşıyorsunuz da o bunu istemiyor.
Hatta sıkıcı bulduğuna da eminim.
Şevkat isteyen size değer verecek bir sürü insan var yahu gidip bu adama mı
harcatacaksınız kendinizi?
Bu başka kıza gider onunla da yapamaz sonra bir başkasına... hep de başkalarını suçlar, sonunda bir baltaya sap da olamaz.
Bir sürü insan olabilir ama ben onu seviyorumİyi güzel de sizi sevecek bir sürü kişi varken neden onunla takılasınız?
Çok yalnız dediniz de neden yalnız olduğu belli buradan.
Çevrenizi - sizin numaranızı sildiği gibi - hep kullanmaya kalkarsanız hep bana hep bana derseniz yalnız kalırsız.
İnsana değer vermiyor ki insanlar ona gitsin?
Bu arada siz ona anne şevkatiyle yaklaşıyorsunuz da o bunu istemiyor.
Hatta sıkıcı bulduğuna da eminim.
Şevkat isteyen size değer verecek bir sürü insan var yahu gidip bu adama mı
harcatacaksınız kendinizi?
Bu başka kıza gider onunla da yapamaz sonra bir başkasına... hep de başkalarını suçlar, sonunda bir baltaya sap da olamaz.
Okey seviyorsunuz o zaman sevgiliden yana sıkıntı yok . Ancak neden burda konu açıyorsunuz sevgilinizle ilgili?Bir sürü insan olabilir ama ben onu seviyorum
Hayır gerçekten doğruÇok ilginç. Bence siz fake hesapsiniz ve erkeksiniz. Konuşma tarzınız cevaplarınız falan saçma
Yatmadığım insanla evlilik kararı almam demiş siz yanlış anlamışsınızMerhaba
Evet sevgilimi bir aydır göremedim annem dışarı çıkmamı istemiyor. Ancak markete gidebiliyorum. Sevgilim bundan iki yıl önce benim bulunduğum şehre yerleşti benim için. Aynı şehirde ama uzağız biraz. Ve her konuşmamızda onunla görüşemiyorum diye beni suçluyor. Üstelik doğru düzgün konuşmuyor bile. Durumu izah ettim evde yaşlı var diye anlamıyor. Onun oturduğu semte gitmemi istiyor. Onu çok seviyorum artık napıcağımı şaşırdım. Her konuştuğumuzda çok üzüyor beni sürekli cesaretsizsin Bi gelemedin diyor. Üstelik ben onun burda kalması için neler yaptım maddi manevi destek oldum yine olsa yapardım. Kendime bişey almadım ona aldım. Görüşeceğiz elbet diyorum onda da bir aydır görmediğim insanla gelecek planı yapamam kusura bakma diyor. Ya iki sene nolacak onu siliyor herşeyi. Az önce konuştuk suçlamalarına dayanamıyorum kapattım. Çok kötüyüm zaten evden çıkamıyorum bide o iyice bozdu psikolojimi. Bu durum geçmiyicek görürsün diyor. Napıcam bilmiyorum her aradığında böyle iyi olduğu gün yok. İnsan özlese de böyle mi der?
Bir sürü insan olabilir ama ben onu seviyorum