- 15 Ocak 2013
- 913
- 101
- 53
bugun karar verdim veee teklifi ben yapıcam :) ... yaklaşık 6 senelik bi ilişkimiz var ünüversite 1.sınıftan beri birlikteyiz ikimizde istanbulda oturuyoruz, kısmetse ekim kasım gibi isteme merasimi olacak. şakayla karışık derim evlenme teklifi daha gelmedi neyin istemesiyse bu diye :) ... genelde sakin bi tarzı tavrı var erkek arkadasımın eglencelidir de ama ortama ısınana kadar genelde agırdır( ağır abi gibi değil ama :) ) ben ona göre biraz daha manyagımson zamanlarda farkındayım düşünüyo ne yapsam etsem diye ama ben şaşırtmak istiyorum şok olsun istiyorum tabii herkesi de şaşırtmak istiyorum. açıkçası teklifi yapmaktan hiiiiiç miiii hiiiiç gocunmicam ilerde kısmetse çocuklarıma anlatmaktan keyif bile duyarım :) ... internette arastırmaya basladım ama hep tekne, pankart ve meydandaki insanlara işte X seni seviyo evlenırmısın dedirtmişler. çekimi ya bi yerle anlaşıp yaptırırım diyorum yada arkadslarımı organize eder öle yaptırırım. ama asıl sorun ne yapıcak olmam. fikirlerinizi bekliyorum kızlar lütfen :) ( evlenme teklifi ''etmek'' yada ''yapmak '' istediğinizi seçin :) )
O kadar güzel anlatıp yazmışsınızki ben bile heyecanlandım ve çokça mutlu oldum