Merhaba arkadaşlar kitaplığımda yer açmak yeni kitaplar almak için de olsa kitaplarımı satıyorum eğer fiyatlar yüksek gelirse belirlediğiniz bir fiyata da verebileceğim...
Canan Tan-İz (Şu anda ben okuyorum 3 gün sonra yollayabilirim) = 6,5 TL
Canan Tan- En son Yürekler Ölür 5 TL
Sinan Akyüz-Yatağımdaki Yabancı 3,5 TL
Canan Tan-Yüreğim Seni Çok Sevdi (Orjinal) 5 TL
Elif Şafak-Aşk 5 TL(1 haftadan önce gönderemeyebilirim)
Tolstoy-Savaş ve Barış 5 TL
Danıelle Steel-Onca Sevgiye Rağmen - 5 TL
Danıelle Steel-Melek
Seni Seven Biri Var-4,5 TL
Durdurun Dünyayı İnecek var-4,5 TL
Okuduğum en güzel kitapsın annem - 4,5 TL
Kendine bir iyilik yap 4,5
Arkadaşlar birde çocuk kitapları var ilgilenenlere onları da yazabilirim :) Kitaplarda pazarlık yapabiliriz :) beğendikleriniz olursa eğer kargo ücreti alıcıya aittir..
Merhaba. Ben İz ve Savaş ve Barış'la ilgileniyorum. Ama Savaş ve Barış nasıl bir kitap sizdeki? Birkaç cilt oluyor orijinalleri de. Ben çok özet olsun istemiyorum. Bugüne kadar okuyamadım bu kitabı. Bir de ikisi beraber 10 olursa iyi olur benim için.
Merhaba. Ben İz ve Savaş ve Barış'la ilgileniyorum. Ama Savaş ve Barış nasıl bir kitap sizdeki? Birkaç cilt oluyor orijinalleri de. Ben çok özet olsun istemiyorum. Bugüne kadar okuyamadım bu kitabı. Bir de ikisi beraber 10 olursa iyi olur benim için.
1 tane kitabı var bende baya kalın bir kitap ama orjinaldir. resim koymak isterdim ama mümkün değil 10 tl yaparım sorun yok :) Yanlız eğer tam karar verirseniz Cuma gününe kadar elinizde olur :)