Karar verdim

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
338
323
Kızlar ben mustafa demire ameliyat olcam gün aldım olduktan sonra bu başlıkta paylasırım herşeyi olanlardan tavsiye alabilir miyim sigarayı bırak dedi doktor simdilik azalttım bakalım daha bir ay kadar var

Kızlar ben mustafa demire ameliyat olcam gün aldım olduktan sonra bu başlıkta paylasırım herşeyi olanlardan tavsiye alabilir miyim sigarayı bırak dedi doktor simdilik azalttım bakalım daha bir ay kadar var
Çok rahatsız değilsen burnunu yaptırma bence ucu düşüyor sonra bir çok tanıdığım ikinci defa ameliyat oldu

Hadi hayırlısı bakalım.

Ne kadar ödedin, bu ilk ameliyatinmi yoksa revizyonmu?
Burnunda ne gibi sıkıntın var?
Kalın derilimi yoksa ince derilimisin?

Bende revizyon için doktor araştırıyorum ondan çok soru sordum 😃

Ya bende ameliyat olmak istiyorum insta fotoğrafları çok iyi özellikle önden burunları güzel yapmış. Hastaya yaklaşımı falan nasıl bir de muayene ücreti ne kadar?
Canım gayet güzel yaklasımı yani benim için öyleydi tabiki herkesin beklentisi farklı olabilir dördüncü görüstügğm doktordu çıkar çıkmaz gün aldım yani içime sindi zaten olduktan sonra da herşeyi paylaşırım burdan.Görüşme ücretsiz photshop ve genel bilgilendirme yapılıyor.

Canım gayet güzel yaklasımı yani benim için öyleydi tabiki herkesin beklentisi farklı olabilir dördüncü görüstügğm doktordu çıkar çıkmaz gün aldım yani içime sindi zaten olduktan sonra da herşeyi paylaşırım burdan.Görüşme ücretsiz photshop ve genel bilgilendirme yapılıyor.
Teşekkür ederim. Takip edicem.

Merhaba ameliyati oldunuz mu? Durumunuz nasil? Suan ayni doktor ile gorusuyorum. Dusuncelerini paylasirmisin?

Back
X