ĶARAR VERDIM

hatupek

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
85
9
16
Kocaeli
kizlar merhaba artik karar verdim esim olacak o hayvana ondan bosanmak istesdigimi soyledim en kisa zamanda mahkeme kagidini gondercegimi soyledim.aksamda okunca babamlara anlaticam beni dovdugunu benide suclu bulsaniz ben ayrilmak istiyorum diyecegim.babam.biraz psikopat eger doverse benide polisi arayip onuda sikayet edicem rezillikse rezillik dayak yemektense onlar rezil olsun.bugune kadarr herkezi dusundugumden sustum ama bundan sonra sadece ve sadece oglumu ve kendimi dusunecegim sizde onayliyor musunz

Babanız da mı dövüyor sizi?

boşanma kararı başkasının onayına göre karar verilecek bir konu değil bence.

ama bence de bu insan müsvettesinden bir an önce paçayı kurtarmalısın.

umarım kararın daim olur, anlık sinir değildir.

Canim biz sana dedik ki, once biraz para biriktir, ondan sonra ayril. En azindan bir sureligine, bebeginin ve senin ihtiyaclarini karsilayacak kadar para biriktirseydin. Simdi perişan olmayasin???

Canim biz sana dedik ki, once biraz para biriktir, ondan sonra ayril. En azindan bir sureligine, bebeginin ve senin ihtiyaclarini karsilayacak kadar para biriktirseydin. Simdi perişan olmayasin???
ayy kalsin onun parasi zaten her harcadigiminh hesabini sorar biriktirceg en gazla 200 300 tl kalsin oda onlar evde yokken gider alirim paralarrimi dayak yemege deymez

kizlar merhaba artik karar verdim esim olacak o hayvana ondan bosanmak istesdigimi soyledim en kisa zamanda mahkeme kagidini gondercegimi soyledim.aksamda okunca babamlara anlaticam beni dovdugunu benide suclu bulsaniz ben ayrilmak istiyorum diyecegim.babam.biraz psikopat eger doverse benide polisi arayip onuda sikayet edicem rezillikse rezillik dayak yemektense onlar rezil olsun.bugune kadarr herkezi dusundugumden sustum ama bundan sonra sadece ve sadece oglumu ve kendimi dusunecegim sizde onayliyor musunz
:KK9::KK9::KK9:kararından sakın vazgeçme aynı yolda ilerle dayakla ömür mü geçermiş

Geçen açtığın konuda fikirlerimi söylemiştim. Kesinlikle boşanmalısın.

Lütfen kararından dönme, 18 yaşında 3 çocuklu bir adamla evlenerek hayatının hatasını yapmışsın zaten. Git bir sığınma evine babana da muhtaç değilsin.

Back
X