ĶARAR VERDIM

Ya ne demek çok iyi bir örnek olacaksın boşan kendini ve çocuğunu düşün dediğin gibi sadece. hem kocasından hem ailesinden korktuğu için mutsuz ve ezik bir hayat yaşayan nice kadınlar var Rabbim hepsinin yardımcısı olsun.

kizlar merhaba artik karar verdim esim olacak o hayvana ondan bosanmak istesdigimi soyledim en kisa zamanda mahkeme kagidini gondercegimi soyledim.aksamda okunca babamlara anlaticam beni dovdugunu benide suclu bulsaniz ben ayrilmak istiyorum diyecegim.babam.biraz psikopat eger doverse benide polisi arayip onuda sikayet edicem rezillikse rezillik dayak yemektense onlar rezil olsun.bugune kadarr herkezi dusundugumden sustum ama bundan sonra sadece ve sadece oglumu ve kendimi dusunecegim sizde onayliyor musunz

AY canım benim ya nasıl bir çıkmazdasın ki bizden de onay bekliyorsun
rabbim yardımcın olsun
Karar mercisi sensin en iyisini sen bilirsin
Evet devamlı şiddet gördüğün evde kal diyemem size
Bu çocuğun da sizinde piskolojinizi alt üst eder.
Almış olduğunuz bu kararda rabbim yardımcınız olsun inşallah

Kendiniz için iyi bir adım attığınızı düşünüyorum. Bundan sonraki aşama.. Kendi ayaklarınız üzerinde durmayı öğrenmek.

Çözüm ararken elbette başkalarının fikirlerinden yararlanın. Alternatif düşünceleri dikkate alın. Ama kararlarınızı birilerine onaylatma ihtiyacı duymayacak kadar güçlü olun.

Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Hayvan bilr şiddet görünce kaçar gider. Bizde akıl var hala katlanıyoruz. Boşan kurtul

Back
X