merhaba hafta sonu eşimle 1 haftalık yıllık iznimizi kullanacağız geri kalan 2 haftasını da ağustosta şehir dışındaki ailelerimizin yanına giderek kullanacağız o zamanda yakın akraba düğünü de var. 2 ay önceden bütçemiz kısıtlı olduğu için ne yapabiliriz diye araştırmaya başladık. ben ege bölgesini çok merak ediyordum eşimde Marmaris 'te şirin bi yer bulmuş VE 120 TL kaparo verdi düne kadar tatil heyecanı sarmıştı bizi dün akşam görümcen aradı eşiyle haftaya kamp yapacaklarını söyledi siz ne yapıyorsunuz diye sordu eşime sizde gelin demiş eşimde biz Marmaris için plan yapmıştık 34bta kabul ederse geliriz dedi ve topu bana attı bende kaparo verdik dedim kaparomuz yanar falan diye kıvırdım eşim ben geri alırım onlardan dedi bi heveslendi geçen sene onlarla 4 günlüğüne gitmiştik doğru düzgün banyo yapamadığı için hiç denize girmemişti 3. gün sıkılmıştı o ortamda yemek yap bulaşık topla vs her eziyeti bayanlar çekmiştik şimdi suratını astı gitmek istiyor bende gitmek istemiyorum hem eniştenin yanında rahat edemiyorum bikiniyle hem kendisi rahat edemiyor sırf ablasını özlediği beraber vakit geçirmek için istiyor. Sizce ne yapmalıyım Marmaris ten vaz mı geçmeliyim? Vazgeçersem bi daha 3-4 yıl sonra doğru dürüst tatil imkanı buluruz seneye bebek planlıyoruz .
karar veremiyecek bir şey yok ,marmarise gitmek istiyorsan marmarise gideceksin.eşinin suratını da umursama ,asarsa assın.o seni düşünüyormu.bu erkeklere öyle sinir oluyorum ki inanılmaz benciller, eşim rahat edermi istermi diye düşünmek yok .hem sen bütün senenin yorgunluğunu atmak için tatile gidiyorsun.kamp ortamında yemek yapıp bulaşık yıkayacaksan,rahat rahat duş alamayacaksan, ev daha konforlu otur evde dinlen öyleyse