• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar veremiyorum, nerede yasamaliyim, yardim edermisiniz?

Nerede yasamaya devam ederdiniz?

• Türkiye

OY: 3 27,3%
  • Avrupa

OY: 8 72,7%

• Ankete Katılan
    11

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Avrupadayim, esimden ayriyim, bir kizim var ,
Sevmedigim bir Isim var ve yalnizim, eski es psikolojisi bozuk oda Burada yasiyor alkol uyusturucu killaniyor , sosyal hizmetler kizimla ilgili konulara , eski es yüzünden karisiyor,

Türkiyede kalabalik bir Ailem var, orada da sorunlar var fakat annem var .. kizimin kuzeni var ve alistigim ortam kalbimden orada yasamak geciyor

bence de Türkiye ye dönüp burada yaşayın. kızınız için de iyi olur kalabalık ailede yaşar.

Sevmedigim bir Isim var ve yalnizim, eski es psikolojisi bozuk oda Burada yasiyor alkol uyusturucu killaniyor , sosyal hizmetler kizimla ilgili konulara , eski es yüzünden karisiyor,

Türkiyede kalabalik bir Ailem var, orada da sorunlar var fakat annem var .. kizimin kuzeni var ve alistigim ortam kalbimden orada yasamak geciyor
Biraz karışık olmuş yanlış anlamadı isem yorum yapayım.
Nerde sosyal çevre ve para kazanıp mutlu olacaksanız orayı tercih edin. Avrupa ile Türkiyedeki ortamı kıyas edip mutsuz olacak iseniz onu ölçün tartın
Kızınız okuyorsa eğitim olarak Türk sistemi ile Avrupa sistemi çok farklı, çocuğunuz kültür şoku ve eğitim konusunda sorun yaşayacak mı onu da düşünün.
Sorunsuz bir ülke veya aile yer şehir yok. Her yerde illa bir problem çıkacak. Mesele siz toparlayıp tek başınıza kızınızı da üzmeden süreci idare edebilecek misiniz?

Orada çalışıyor musunuz, işiniz, bir mesleğiniz var mı? Türkiye'ye gelince ne yapabilirsiniz, çalışacak mısınız, kızınızın maddi olarak desteği nasıl sağlanacak, kızınız kaç yaşında, okula başladı mı, eğitimi nasıl olacak? Bunların cevabına göre yol izlemeniz daha sağlıklı bence.

Konu cok havada kalmis gibi geldi
Şöyle diyebilirim eger donme imkaniniz varsa bir sure burada sansinizi deneyin ama yok Türkiye'ye gidersem tekrar yurtdisina cikmam zor olur diyorsaniz orada kalin
Çünkü Avrupada bir duzen var daha sakin bir hayat surersiniz ülkemizde maalesef maddi anlamda iyi bir isiniz yoksa zorlanirsiniz egitim sistemi farkli.
Kendiniz nasil mutlu olacaksaniz onu yapin
Burada ne is yapacaksiniz belli mi?

Türkiye'de manevi olarak tatmin olabilirsiniz ama bence maddi olarak yaşamak çok zorlaştı daha da zorlaşacak diyorlar.
Türkiye'de çalışacak mısınız? Ayrı ev mi aile yanına ı taşınacaksınız.
Bir kağıda oradaki imkanlarınızı burada neler bulacağınızı yazın. Gerekirse giderlerinizi iki ülke olarak kıyaslayın.
Maddi zorluk olunca maalesef manevi huzur da pek kalmıyor

Aile üyelerinizden rica edin, arada yanınıza gelsinler, havanız değişir.

Yalnızlıktan bunalmışsınız anlıyorum, ama Türkiye'ye gittiğinizde bildiğim ortam deseniz bile iyi olacağının garantisi yok. Burda sosyal hizmetler karışıyor diyorsunuz, orada kalabalık bir aileniz varmış, onlar da karışacak, her kafadan bir ses çıkacak.

Bence tüm tatillerinizi ayarlayın, Türkiye'ye gidin sık sık. Bu sene 1 ay kalın mesela. Hem orayı da gözlemleme ve karşılaştırma fırsatı bulursunuz.

Aile üyelerinizden rica edin, arada yanınıza gelsinler, havanız değişir.

Yalnızlıktan bunalmışsınız anlıyorum, ama Türkiye'ye gittiğinizde bildiğim ortam deseniz bile iyi olacağının garantisi yok. Burda sosyal hizmetler karışıyor diyorsunuz, orada kalabalık bir aileniz varmış, onlar da karışacak, her kafadan bir ses çıkacak.

Bence tüm tatillerinizi ayarlayın, Türkiye'ye gidin sık sık. Bu sene 1 ay kalın mesela. Hem orayı da gözlemleme ve karşılaştırma fırsatı bulursunuz.
Annemi özlüyorum , 20 senedir buradayim, eski esin yalanlarina Kanip hayatimi mahvettim, 20 sene sonra o olmayacak , onun yaninda olmak istiyorum ,,

Back
X