Karar veremiyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi altop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Ocak ayinda 5 yasinda olacak bir oglum var. Gida alerjisi var. isten ayrildim kendim bakiyorum. Alerji gida ile karsilastiginda anaflaksi oluyor. O yuzden bu sene anaokuluna vermedim. Gerci 6 yas ilkokul icin erken buldugum icin gondermedim . Acaba krese mi gonderseydim . Cocuga ev de yazik mi ediyorum diye icim icimi yiyor. Hafta sonlari jimlastige gidiyor. Haftasonumuz dolu ama hafta ici surekli evde malum kista geldi. Bana onerebileceginiz aktivite varmi. Yoksa okulami yazdirayim karar veremiyorum .

Okula yazdirin bence yasi gelmis cunku.benim oglum 3.5 yasinda seneye krese vermeyi dusunuyorum.yazik cocuklarimiza kapanip kaliyolar evde bizler ne kadar vakit gecirip onlarla oynasakta sosyallesemiyolar bizimle

Anaokuluna yazdırın, öğretmenler ve pedagoglar kesinlikle önermiyor ilkokula başlayacak çocuğun anaokula gitmemiş olmasını.
Hangi kuruma verirseniz verin, okulda bir şey yememesi gerektiği konusunda öğretmenlerini uyarın.

Anaflaksi çok ciddi bir durum değil mi? Bu konuyu (okul, kreş vs) doktoruna danışsanız daha iyi olmaz mı?

Anasinifina 5. 5 yasta gitmis olucakk. Bir dahaki yil vermek zorundayim.

Anaflaksi çok ciddi bir durum değil mi? Bu konuyu (okul, kreş vs) doktoruna danışsanız daha iyi olmaz mı?
Cok ciddi bir durum. Hicbiryere guvenemiyorum. Devlet okuluna vermiycem. Ozel bir okul dusunuyoruz. Acaba bu yilmi verseydim diye aklimdan geciyor. Ve huzursuz oluyorum.

Alerjisi var diye çocuğu sürekli eve kapatmak iyi değil bence.Siz gerekli yerlere uyarınızı yapın,durumun ciddi olduğunu da söyleyin,onlar da sonuçta sorumluluk alıyorlar bence dikkat edeceklerdir.Çok geçmiş olsun.

Bir an ilk cümlenizde 5 yaşında dediğinizi unuttum. 6 yaşında anaokuluna göndern, bence bu sene de kreşe gönderin, onun için çok önemli böyle şeyler. Herkesi tembihlersiniz, kimse kasten yedirmez ki.
Evde boyama kitapları, el işi, eğitici aktiviteler bulabilirsiniz. Oyuncakçılar dolu böyle şeyler için.

Anflaksi süt ürünlerine karsi alerji degil mu?

Alerji pek bilmiyorum o konunin bişey diyemem ama. 5 yaş kreş için gerekli sanırım. Özel bir kreşe verin öğretmeni tembihleyin. Alerjili tüm yediği durumda neler olabileceğini anlatın. Ve kreşin mutlaka uzaktan kamerayka izlenme şansı olsun. Nelere var alerjisi

Sut ve sut urunleri. Peynir margarin tereyagi yogurt aklimiza gelecek hersey sayilir.

Bugun ingilizce kursunA gittik. Buyuk ihtimal bir kursa gonderecegiz.

Ben genelde kreşe gönderin diyen biriyim kendi çocuğum 2 yaşından beri gidiyor ama siz bu sene de göndermeyin

Zira alerjileri çeşitli ve çocuk bunlar birinin elinde bir şey görür yer ya da herkes yerken çaktırmadan atar ağzına merak eder

Biraz daha büyüyünce daha uygun olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…