karar veremiyorum ...

Adamdan bi yol olmaz kendine bi duzen kur ve kurulu duzenini onun sozune kanip bozma iki gun sonra yine kapiyi gosterir sen zorda kalirsin cocugunla senin dusunse gelecek kaygisi tasisa is birakcam vs demez baska kadinla hata demis ki ben olsam guvenemezdim tekrar e guven yok ilgi sevgiyi gectim merhamet bile yok kapiyi gosteriyo cocuguna bile acimiyo ne diye vercenki bi sans daha

Adam gibi isi varken neden sacma sapan islere girecek ki bu adam? Ahlaksiz ve asabi oldugu icin ordudan atilacak , kilif ariyor belki de.

Su adami cok aradiniz mi? Para icin katlanma dusunceniz varsa ilk esinize katlansaydiniz keske, kiziniz annesiz , yatili okulda buyumeseydi.

Cocuklara yazik be, akilsiz kadinlar olmayacak adamlardan cocuk yapiyorlar cocuk anasiz kaliyor, asabi, psikopat tiplerden cocuk yapiyorlar sankim ilk cocuklarina super annelik yapmis gibi sonra da cocuk nasil buyuyecek maddi garantisi yok vah vah.

Ilk evliliginizdeki basarisizliginizdan, bir cocugun ortada annesiz kalmasindan hic mi ders almadiniz kardesim, hangi akilla bu manyak heriften cocuk yaptiniz? Belli IQ'nun altindaki insanlarin cocuk sahibi olmasina izin verilmemeli bence, cocuklar heder oluyor.

Adam gecimsiz, hem de rezil bir kadini cocugula sokaga atmis. Serefli bir erkek, cikar kendi gider evden, kadini magdur etmez, sokaga atmaz.Kadini sevmese bile cocugunun duzenini bozmaz. Siz simdi bu adam adam olur mu acaba diye konu acmissiniz, cevap veriyorum: HAYIR.

sırf borc ve maddi imkanlar yüzünden geri dönecekseniz ticaret yapacak bir adam sizi daha cok borca sokabilir
hayır sırf borç yüzünden değil, açıkcası şuan düşündüğüm aynı üzüntüleri tekrar yaşarmıyım, birde kızım çok küçük daha onun için doğru olan ne onu bulamıyorum

Evet dava olmadan zaten evi terketmişti gelmiyordu eve ve o kadınla berabermiş , bana diyorki ben yalnız adamım sen olmazsan hayatımda tabiki başkası olacak diyor.Ama benim hayatımda başkası olamazmış o zaman biriyle evlenip çocuğu benden alırmış

nekadar onur kırıcı cümleler öyle...çok çok iyi düşün canım..

hayır sırf borç yüzünden değil, açıkcası şuan düşündüğüm aynı üzüntüleri tekrar yaşarmıyım, birde kızım çok küçük daha onun için doğru olan ne onu bulamıyorum
Anlayıssız, asabi, gergin, ticarete atılacak bir baba mı? Sevgi dolu kafası rahat bir anne mi?

Secim sizin.

Anlayıssız, asabi, gergin, ticarete atılacak bir baba mı? Sevgi dolu kafası rahat bir anne mi?

Secim sizin.

Ben bu adamda kisilik bozuklugu oldugunu dusunuyorum. Asabi, isinde sebat edemiyor, baska kadinlara bakiyor. Ticarette de tutunacagini sanmiyorum. Bana oyle geliyor ki, konu sahibesi gun gelecek eve haciz gelmesin diye maasini bu adamin borclarina verecek.

Diğer kızımın babasıyla ayrılırken işim yoktu ve ailem kızımı kabul etmedi, babasının maddi durumu iyi olduğu için babasına vermek zorunda kaldım. Şuan zaten yatılı lisede okuyor.
hmmm annem bir lokma ekmeğe muhtaç olsa yine beni ve kardeşlerimi vermezdi neyse.14 yaşında da evden postalanmış çok güzel kimsede sorumluluk yok.

Şimdi bu adamla yeniden birleşseniz gelecek kaygınız olmayacak mı yani?

Adam bir kere kapı dışarı etmiş sizi ve bebeğinizi, yine yapmaz mı? Seni istemiyorum, hop boşuyorum, hop vazgeçtim geri gel. Oldu paşam.
Yine aynı korkularınız olur bence, bir de üstüne adamın sinrini, kahrını çekeceksin.

Back
X