karar vermek.. yardım eder misiniz lütfen...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mmee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
58
20
48
Adana
tüp bebeğe nasıl karar verdiniz.. içinizde korku var mıydı... lütfen yardım edermisiniz....

iki senenn sonunda gecen yıl ocak ayında aşılama ile hamile kalmıştım.. ama 9. haftamızda kalbi durduğu için kaybettm.. şimdi üzerinden on ay gecti artık tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ama korkuyorum... yardımcı olur musunuz...

Canim benzer seyler yasamisiz bende 8 aylik bir bekelyisten sonra asilama ile hamile kalip 8 haftalik kaybettim kurtaj oldum.kurtaj olali 7 ay geçti bu 7 aya 1 asilama birde tup bebek sigdirdim..ikiside negatif..sebepsiz infertilite diyorlar..ben artık dogal yolla bebek sahibi olamayacagimixo anladigimdan beklemenin faydasi olmucani dusunuyorum..o yüzden tupten korkmana gerek yok başka tedavilerle ugradmadan isinin ehli bi yerde basla derim ilk tup denemene bence..zaman gectikce toplumsal baskı nedeniyle stres faktörü daha bi etkileyici oluyor insanin psikolojisinde..güvendiğin bi hastane olursa zaten hamilelik oranlari yüzde 70 e filan ciktiini dusunursek korkuyla değil heyecanla gecirdigin bi surec oluyo..gozun korkmasin zaten asilama olmussun cok cok farkli tedaviler degil

ilk önce Allah yardimcimiz olsun. Tüp bebekte korkulacak bisey yok tedavi sureci bazen uzun surebiliyor bazende cok cabuk geciyor guvenebilcegin bir klinik seć ve başla zaten baslayinca sureci ogrenince rahatliyacaksin insallah sonucunda da guzel haberlerini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…