Sanırım burada bi cevap bulamayacagim. Eeee bu da dert. hem nasil derto zaman konumu taşısak mi ne. #mune
( nasi etiketlicem bacılar moderatorlerden birini becerememisim)
önemsiz zannediyorum. Hareket problemine odaklanmıştık. % 2 ye çıkmıştı. Tabi eşim bi ay doktora gittiyse 4 ay gitmedi falan. İki sene böyle umursamaz geçti. Ama morfoloji duzelmeden hareket duzelmezmis. Zaten bozuk morfolojisi olan sperm döllenme yapamazmis. Bu yüzden aşılamadan vazgectik. Direk tüpe baslicaz
Biz iki senede esimle birbirimizi yıpratmak için gerekli bütün asmaları tamamladık. sayı normal ileri hareket 0 di. Morfoloji <1 . morfoloji
önemsiz zannediyorum. Hareket problemine odaklanmıştık. % 2 ye çıkmıştı. Tabi eşim bi ay doktora gittiyse 4 ay gitmedi falan. İki sene böyle umursamaz geçti. Ama morfoloji duzelmeden hareket duzelmezmis. Zaten bozuk morfolojisi olan sperm döllenme yapamazmis. Bu yüzden aşılamadan vazgectik. Direk tüpe baslicaz
İyi dilekleriniz için çok tesekkur ederim. Tüp bebek merkezleri ilk acıldıkları zaman isim duyurmak için ilgili oluyorlar. İsim yaptıktan sonra ha bir hasta başarısı ha iki farketmiyo. Böyle bi durumda kalmak istemiyorum .