Karar...

Allah daha çok versin gözüm yokki neden olsun .hakaret etmedim tekrar oku istersen ...sadece eşinin eşyalarını karıştırma dedim bu hakaretmi şimdi site yönetimine bildirdim gereğini yapacaktır eminim .ağır tahrik altında size cevap verdim keşke vermeseyd:19:im

Bildiri yapmaniza sevimdim.. O zaman size gule gule...

Konu sahibi esinizin yapip yapmadigina emin degilsiniz anlasilan o ki..
Her insan bir kez affedilmeyi hakeder hele ki bu cocuklarin gelecegi soz konusuysa..
Ki esiniz yapmadim diyormus zaten.. Buna emin olmadan karar vermeyin..
Ben hic bir aile için bosan ayril diyemem..
Siz daha iyi bilirsiniz tabi ki...
Gururu bazen bir kenara birakmak gerek ki bunun bir çok ornegi var hayatta..
Hatasiz kul olmuyor..
Esinizin guzel bir meslegi varsa bir arkadasin da dedigi gibi cevresinde onu oraya yoneltmek isteyen bir cok kisi olacaktir muhtemelen..
Guzel ve sakin bir kafayla dusunun..

Ayrica bu konuyu neden hakaret derecesine getirdiniz arkadaslar.. :44:

Esimiz meslegi guzel ve yavas yavas evde banada pay cikariyo. Cocuklar buyudugunde benimde bu konuda ilerlemem icin israr ediyo. Ama ben hep klasik lafla amannn ne gerek var iste evde seni beklerimle guluyorum.
Ama bundan sonra daha farkli yaklasabilirim diye dusunuyorum..

Hakaretli yazilara maruz kaldiginiz icin ozur dilerim..

siz etrafınızda kötü örnekler hiç görmüyorsunz galiba bazı kocalar kadınlarına bildire bildire aldatıyor ama kadın kendine güvenemediğinden bırakamıyor kabullenmek zorunda kalıyor sizin eşiniz size yapmadığını da söylüyor ki bence yapmamıştır da çünkü ajanda çok özel bir şey değil yani bu cüzdan falan gibi bence hiç de rahatlığınızı bozmayın yapmış olsada affedin bir kerelik fakir alıp seni aldatmasa ne işe yarar fakir alsanda çekiyorsun zengin alsan da bari paralı birini almışın öylede çekerdin böylede bence hiç büyütme boşanmayı falan da düşünme çocuğun olmasa bile düşünme

Gulumsettiniz beni cok saolun:)
Ama cocuklar olmasa maddiyatin onde oluca bir konu degil sanirim bu...
Buyuk konusmak istemiyorum tabi.

bence bu bahsettiğiniz 3.şahısın sizde gözü var ve yuvanız yıkılsın diye çabalıyor.

olaya diğer açıdan bakarsak da

Çeşitli milletlerden hanımlara Kocanız sizi aldatırsa ne yaparsınız diye sormuşlar.

* İtalyan: Kocamı öldürürüm.
* İspanyol: Kocamı da sevgilisini de öldürürüm.
* Alman : Kendimi öldürürüm.
* Japon: Önce kocamın sevgilisini, sonra kendimi öldürürüm.
* İngiliz: Viski ne güne duruyor.?
* Rus: Votkalarla sarhoş olurum.
* Amerikalı: Alacağım nafakayı hesaplamaya baslarım.
* Fransız: Dünyada başka erkek mi yok, hemen yenisini bulurum.
* Arap: Hocaya gider muska yazdırırım.
* Türk . Kocam beni aldatmaz.......

O kisiyle muattap olursak isler daha kotu oluyo.. Hic utanmasi olmayan agzina ne gelirse soyleyen biri. Rezillik ustune rezillik cikiyo.. Esime msj gondermisti " karinin bende gozu var istedigini alamadi kuduruyo" diye.. Bu adamla neyin yuzlesmesini yapabilirim ki? Imkansiz yani

Iste simdi durum benim gözümde aciklik kazandi! O adamin sizde gözü var ve karsilik alamadigi icin entrika pesinde!!! Önce size iftira atmaya calismis, bakti kocaniz sizden ayrilmadi simdi de onun üzerinden size oynuyor. karti bulacaksiniz, süphelenip ayrilacaksiniz ve sonra ona kalacaksiniz. bunda anlamayacak ne var? bence kocanizdan süpheleneceginize, bu adamdan nasil kurtuluruz diye düsünün derim ben!

Yorumları okuyamadım belki aynı yorumu yapmış olabilirim...
Evet maddiyat cok önemli hele bosanma sonrası icin birde cocuklar varsa gercekten dusunulecek bir konu ama ya gurur...aldatilmis ve bosanmis biri olarak soyluyorum bunu hazmetmeniz cok zor.
Benim tavsiyem su yonde olacak oncelikle esinizin sizi aldattiginizdan emin degilsiniz sayet emin bile olsaniz eger ilk kez yakaliyorsaniz kesinlikle affetmelisiniz, yoksa ilk aldiginiz kararla pisman olabilirsiniz kaldi ki affetiginizde yapmis olsa bile gercekten pisman olabilir bunun ornekleri var bu nedenle bu sansi hem esinize hem cocuklariniza hemde kendinize vermelisiniz..ha bu tarz bir durum tekrarlanirsa ne maddiyati nede cocuklar var diyip sineye cekmeyin o zaman bosanma karari dogru bir karar olur ama dedigim gibi suanda yuvanizi yikmayin derim affedin ama gercekten affedin demek istedigim affettikten sonra konuyu uzatmayip mutlulugunuza bakin, isitip isitip sunmayin yoksa sizde evliliginizdw cok yipranir...

eşiniz olmadan mı daha mutlu olursunuz yoksa eşiniz olunca mı?bunu iyice düşünmeniz lazım.pişmansa affedin derim nacizane fikrim

sizin anlattığınız tablo herkesin isteyeceği bi tablo.. evinizdeki romantik hava, eşinizin ilgisi.. bence eşinize de mesaj atmış o şahsa karşı eşinizle oturup bi plan yapın yada duvar örün. neler yapılıyosa onu etrafınızdan uzaklaştırın. oyle takıntılı kişiliklerin ardından paranoya ve şizofreni çıkıyor. sizin ona ilginiz olduğunu sanıyo olabilir.. bunu çok benzeri yakın arkadaşımın ailesinde oldu.. kendinize dikkat edin, adam sizin bakışlarınızdan mana çıkarır, tokalaşmanızı farklı algılar.. he belki kartın onla ilgisi yoktur, kartın nerden geldiğine dair eşiniz cvp verebiliyo mu? yoksa kendi ajandasından nasıl çıktığına o da şaşırıyo mu?

ne konuşacaksınız acaba

artistlik yapacak bakalım

terkedilmeden burnu sürtmeyecek tiplerden gibi duruyor ama belli olmaz

sonanda sen ne yaptın?

eşin senle görüşecekti. konuşalım demişti.
aramadı bir daha dedin?

var mı bir gelişme?

Back
X