- 30 Mayıs 2016
- 162
- 26
- 18
- 33
Selam çiçeklerim
bi süredir burayı takip edenler artık beni tanıyo biliyo ve hatta bazılarınız benden bıktı :) ankarada yaşıyorum üniversite öğrencisiyim burnumda tıkanıklık ve eğrilik var onlardan kurtulmam lazım madem o masaya yatıcam olmuşken en iyisi olsun estetik de olim dedim v aylardır doktor araştırıyorum !! Ankarada beni görmeyen ya da benimle konuşmayan doktor kalmadı nerdeyse
bu süreçte gerçekten yepyeni bi dünya gördüm kocaman bi sektör burası v gerçek bi kurt kapanı ! Çok acayip şeyler gördüm ilginç tecrübelerdi doktorlara olan saygımın bi kısmını kaybettim iyi de oldu :) ilerde çocuğum olursa burun ameliyatına hiç ihtiyacı olmasın diye dua edicem :) Benim ilk ameliyatım olucak ve ilk ve son olmalı asla bi daha revizyon için aynı derdi çekmemeliyim yanı ya hep ya hiç !!! Ya en iyisi ya hiç !
Ben kararımı verdim kızlar kararım Muhammet DİLBER :) adamda aradığım her şey var hem kbb uzmanı hem olağanüstü güzel burunlar yapıyo :)
Şuan param Yok ailemden alıcaltım olsaydın ama Muhammet bey birazcık daha Pahalı hem de oraya gidince kalıcak yer Yok.i filan derken daha da masraflı olucak ben de düşündüm taşındım işe girene kadar gidip orda 1 hafta otelde kalıcak kadar zengin olana kadar bekliycem o adamdan başkasına asla ameliyat olmucam tıkalı burnumla yaşıyorum ama şekilsiz bi burunla yaşayamam ben biliyorum o yüzden 1 sene 2 sene ne kadar lazımsa o kadar bekliycem ve ona olucam :)
Ankara defterini kapatıyorum bu yolda çabalayan herkese selam olsun :)

Ben kararımı verdim kızlar kararım Muhammet DİLBER :) adamda aradığım her şey var hem kbb uzmanı hem olağanüstü güzel burunlar yapıyo :)
Şuan param Yok ailemden alıcaltım olsaydın ama Muhammet bey birazcık daha Pahalı hem de oraya gidince kalıcak yer Yok.i filan derken daha da masraflı olucak ben de düşündüm taşındım işe girene kadar gidip orda 1 hafta otelde kalıcak kadar zengin olana kadar bekliycem o adamdan başkasına asla ameliyat olmucam tıkalı burnumla yaşıyorum ama şekilsiz bi burunla yaşayamam ben biliyorum o yüzden 1 sene 2 sene ne kadar lazımsa o kadar bekliycem ve ona olucam :)
Ankara defterini kapatıyorum bu yolda çabalayan herkese selam olsun :)