Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar hepinize iyi akşamlar öncelikle. Saçıma çıtçıt almak istiyorum ancak saçım az ağırlık yapar veya emanet durursa diye çok korkuyorum. birde fiyat hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Hanımlar hepinize iyi akşamlar öncelikle. Saçıma çıtçıt almak istiyorum ancak saçım az ağırlık yapar veya emanet durursa diye çok korkuyorum. birde fiyat hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Kendi saçlarımı çıt çıt yaptırdım özel günlerde kullanıyorum. Biraz rahatsız edici oluyor tabiki. Emanet gibi durması için saçlarının renginden ton olarak farklı olması veya saçlarının çok kısa olması gerekir. Boya kullanıyorsan saçına aynı renge boyatman çok da yapmacık göstermez. Eğer çok kısaysa ve azsa saçların uzamasını bekleyebilirsin biraz uzadıktan sonra alabilirsin daha doğal durur. Evde takmak zahmeti olabilir kuaförün bu konuda yardımcı olur zamanla öğrenirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi