Merabalar ben evli ve 1 kiz annesiyim ve kiloluyum
Kilom 72 doguma gittigi.de 89 dum hamile kaldigimda 60 kiloydum cok oynadi kilom o yuzden hrryerim sarkti ve gobegimde caaklar var daha 22 yasindayim ve koca kari gibi vicudum var esimden bile utaniykrum bu yuzden benimle birlikte birbirimizi gaza getirecegimiz yol arkadaslari ariyorum en basta spor cok onemli yediklerimi her gun paylasicam jillian 30 day sharede basliyorum yarin insallah hersey cok guzel olucak
Gogus 95
Bel 82
Gobek 101
Kalca 111
Basen 110
Cok kotu durumdayim
Benimle birlikte olun yarisalim yaza fit girelim lutfen ama sporsyz asla spor yapamayan gelmesin diyetle omuyo tek basina yetmiyor hadi kizlar :)
Meraba canim site bnm telefonda sorunluydu acamiyordum yeni gordum benim nugun jillian michaels de 3 gunum bitti ve yarin 5 gunde 5 kilo diyeyine basliyorum varmisin beraber olalim benim kilom 72 sen kac kilosun ve nasil bi spor yapiyosun
Meraba canim site bnm telefonda sorunluydu acamiyordum yeni gordum benim nugun jillian michaels de 3 gunum bitti ve yarin 5 gunde 5 kilo diyeyine basliyorum varmisin beraber olalim benim kilom 72 sen kac kilosun ve nasil bi spor yapiyosun