kararliyim benimle birlikte yola cikan varmi ?

love_john

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
178
9
118
Ankara
Merabalar ben evli ve 1 kiz annesiyim ve kiloluyum :(
Kilom 72 doguma gittigi.de 89 dum hamile kaldigimda 60 kiloydum cok oynadi kilom o yuzden hrryerim sarkti ve gobegimde caaklar var daha 22 yasindayim ve koca kari gibi vicudum var esimden bile utaniykrum bu yuzden benimle birlikte birbirimizi gaza getirecegimiz yol arkadaslari ariyorum en basta spor cok onemli yediklerimi her gun paylasicam jillian 30 day sharede basliyorum yarin insallah hersey cok guzel olucak
Gogus 95
Bel 82 :(
Gobek 101 :(
Kalca 111 :(
Basen 110
Cok kotu durumdayim
Benimle birlikte olun yarisalim yaza fit girelim lutfen ama sporsyz asla spor yapamayan gelmesin diyetle omuyo tek basina yetmiyor hadi kizlar :):KK50::KK49::KK76::KK52::KK48::KK54::D:KK60:

Ben varim ben evli ya da cocuk sahibi degilim ama hemen hemen ayni yastayiz 21 yasindayim ben de birbirimizin dilinden anlariz :)

Ben varim ben evli ya da cocuk sahibi degilim ama hemen hemen ayni yastayiz 21 yasindayim ben de birbirimizin dilinden anlariz :)
Meraba canim site bnm telefonda sorunluydu acamiyordum yeni gordum benim nugun jillian michaels de 3 gunum bitti ve yarin 5 gunde 5 kilo diyeyine basliyorum varmisin beraber olalim benim kilom 72 sen kac kilosun ve nasil bi spor yapiyosun

Meraba canim site bnm telefonda sorunluydu acamiyordum yeni gordum benim nugun jillian michaels de 3 gunum bitti ve yarin 5 gunde 5 kilo diyeyine basliyorum varmisin beraber olalim benim kilom 72 sen kac kilosun ve nasil bi spor yapiyosun

Benim de boyum 177 kilom 72 ben de zumba yapiyorum aa bir iki haftaya fitnessa baslicam :)

5 gubde 5 kilo diyetine basladim patatesimk yedim 1 saate kadarda sporumu yapicam insallah kilo vermem durdugu icin bu diyete basladim

Ne guzel vermissiniz iste super ben daha yeni baslicam bu kadar kilo aldiktan sonra yeni kafaya dank etti :(

Back
X