• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsız bir anne olma adayına akıl verin lütfen.

Park yatak alabilirsin biz ilk bambulardan aldık 6 ayda kalkıp oturmaya başladı düşme tehlikesi yaşadık gidip park yatak aldık. 2 yasına kadar her gece saat bası uyanan bir bebek olduğu için çok işimize yaradı

Kızlar ben daha yeniyim Allahin izniyle ilk bebeğim. Emzirme koltuğunu ilk duydum. Kulağa hoş geliyor. Kullananlar memnun mu ben de merak ettim. Bir de benim yatak odası epey küçük. Besik sığdırmak zor olucak gibi. Küçük boyları var mıdır ki? Yoksa standart mi?

Park yatak alabilirsin biz ilk bambulardan aldık 6 ayda kalkıp oturmaya başladı düşme tehlikesi yaşadık gidip park yatak aldık. 2 yasına kadar her gece saat bası uyanan bir bebek olduğu için çok işimize yaradı
off saat basi ne demek ya cok zorlanmissiniz Allah evladinizi size bagislasin

Allah bagislasin evlatlarinizi peki besik le bebegi yanima alsam bana alisir mi? ben oglumla bir gece bile yanyana uyumadim korktugun icindi bogarim zarar veririm ezerim die
sonrasinda da rahat ettim ama hic bana ihtiyac duymadan uyurdu odasinda.
kizimda da bana alismasini istemiyorum acikcasi.

Cok kucukken bende almadim yanima, ayni korkulari bnde yasadim.
Onemli olan yaninizda oldugunu bilmek, besik gayet yeterli olur bence.
Zaten buyuk kardesin varligini kavrayinca size ihtiyac duymayacak emin olun.
Saglikla alin kucaginiza.

Kızlar ben daha yeniyim Allahin izniyle ilk bebeğim. Emzirme koltuğunu ilk duydum. Kulağa hoş geliyor. Kullananlar memnun mu ben de merak ettim. Bir de benim yatak odası epey küçük. Besik sığdırmak zor olucak gibi. Küçük boyları var mıdır ki? Yoksa standart mi?
emzirme koltuklari standart ama besiklerin boyutlari var.
ben hic emzirme koltugu kullanmadim ilk bebegimde neyin zorlugunu yasadim diye sorarsam kendime cocugum gece agladiginda odasina gidip besikten alip salona gecip emzirip tekrar odasina gidip yerine koyup odama gecmek cooj zordu .
yataga niye goturmedin diye sorsan 19 yasimda anne oldum tecrube sifir acaba uykuya dalar miyim elimden duser mi bogar miyim endiselerimdi.
simdi diom odada sallanan rahat bir koltuk olmasi guzel fikir :)

Cok kucukken bende almadim yanima, ayni korkulari bnde yasadim.
Onemli olan yaninizda oldugunu bilmek, besik gayet yeterli olur bence.
Zaten buyuk kardesin varligini kavrayinca size ihtiyac duymayacak emin olun.
Saglikla alin kucaginiza.
amin cumlemizin Allah razi olsun cevapladiniz :KK200:

Sallanan koltuk çok gereksiz bence..
Yatağının yanına sığacak bir beşik al.

Bazen yeri geliyor uykusuzluktan o bebeği yandaki beşiğe koymak bile zor geliyor.
Tabi biraz daha büyüyünce yanımda uyusun diye bıraktığım çoktur :)

Yenidoğanken reflü yatağında yanıma koyardım. Hem yanımda olurdu hem de aramızda set olurdu :)
Gerçi babynestler var sanırım aynı vazifeyi gören. Pek estetik gelmediği için almamıştım ben..
hic sorma ya o yorgunluk tarifsiz ben o kadar cok uykusuz kalirdim ki tv kkumandasi buz dolabindan cikardi caya tuz atardim falan neler neler :):):)
baby nest banada cok gereksiz geliyor.

emzirme koltuklari standart ama besiklerin boyutlari var.
ben hic emzirme koltugu kullanmadim ilk bebegimde neyin zorlugunu yasadim diye sorarsam kendime cocugum gece agladiginda odasina gidip besikten alip salona gecip emzirip tekrar odasina gidip yerine koyup odama gecmek cooj zordu .
yataga niye goturmedin diye sorsan 19 yasimda anne oldum tecrube sifir acaba uykuya dalar miyim elimden duser mi bogar miyim endiselerimdi.
simdi diom odada sallanan rahat bir koltuk olmasi guzel fikir :)
Ben 37 yim ama aynı korkuları eminim ben de duyarım :KK70: kuzenim 42 yaşında anne oldu onun evi çok müsait baya geniş. Odasına beşiğin yanina rahat bir tekli koltuk koymuştu. Benim odaya beşik zor sığar. Bebek odası yapacağım odaya bir emzirme koltugu koyabilirim eğer işlevsel ise. Ama bebek büyüyünce gereksiz bir fazlalık olur sanirim

Ben 37 yim ama aynı korkuları eminim ben de duyarım :KK70: kuzenim 42 yaşında anne oldu onun evi çok müsait baya geniş. Odasına beşiğin yanina rahat bir tekli koltuk koymuştu. Benim odaya beşik zor sığar. Bebek odası yapacağım odaya bir emzirme koltugu koyabilirim eğer işlevsel ise. Ama bebek büyüyünce gereksiz bir fazlalık olur sanirim
canim o ayni zamanda dinlenme koltugu elalem tv karsisina koyup patlamis misirini elina alip yayila yayila dizi izlio :):)

canim o ayni zamanda dinlenme koltugu elalem tv karsisina koyup patlamis misirini elina alip yayila yayila dizi izlio :):)
Aa evet öyleymiş netten baktim:) bizde var da çok eskidi artik geriye yatıyor. Bana çok rahat gelmiyor o koltuk bi süre sonra ağrı veriyor hatta. Hele diğer parçasına ayağınızı uzattığınızda uzun süre durulmuyor dizler uyuşuyor. Bilmiyorum rahat eden de vardır eşim ayağını uzatıp kitap okur ama o ayağını yüksek bir sandalyeye uzatıyor. Alçak olunca rahatsızmis. Bence yer müsaitse şöyle yumuşak pofuduk bi tekli koltuk bi de emzirme yastığı daha konforlu olmaz mı dersiniz?

Ben next to me almıştım, çok şık ve kullanışlı. 5-6 aylık oluncada ikinci elden sattım, tavsiye ederim

Aa evet öyleymiş netten baktim:) bizde var da çok eskidi artik geriye yatıyor. Bana çok rahat gelmiyor o koltuk bi süre sonra ağrı veriyor hatta. Hele diğer parçasına ayağınızı uzattığınızda uzun süre durulmuyor dizler uyuşuyor. Bilmiyorum rahat eden de vardır eşim ayağını uzatıp kitap okur ama o ayağını yüksek bir sandalyeye uzatıyor. Alçak olunca rahatsızmis. Bence yer müsaitse şöyle yumuşak pofuduk bi tekli koltuk bi de emzirme yastığı daha konforlu olmaz mı dersiniz?
hepsi olur tatlim ya yeter ki rahat emzirebilelim cunku emzirmek cok cok zahmetli ayni zamanda cokk keyifli bir deneyim :)

Back
X