kızlar siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
ben A şehrinde çoluk çocukla oturup B şehrinde gidiş geliş yaparak çalışıyorum.aynı işi yaptığım bi arkadaşımda B şehrinde oturup gidiş gelişle A şehrinde çalışıyor.Benimle 15 gün önce görevlendirme ile yer değiştirmek istediğini söyledi.Kurumumuz böyle bir şeye pek izin vermediği için ve onun kurumla süren soruşturmaları olduğu için işlemleri benim sürdürmemi rica etti.15 gündür olmazı oldurmak için yapmadığımız şey kalmadı.bugün OK aldık ama arkadaşVAZGEÇTİĞİNİ söyledi.15 gün umutlandık.didindik çalıştık.Bu kararsızlık 50 yaşında bir adama yakışırmı?beni aptal yerine koydu.sinirimden uyuyamıyorum.
ben de kararsızlığı yüzünden "dur bakalım acele etme bakarız" diyen insanlardan nefret ediyorumm... hayırdır ne oldu da buraya açılacak kadar sinirlendin
Kararsızlık insanın karar verebildiği bi durumda değil.
• Öz güven eksikliği
• Gelecekten korkma
• Bedel ödemekten korkma
• Sorumluk taşımak istememe
• Hayır diyememe
• Başkaları ne der korkusu
Vb. nedenler itiyor insanı kararsızlığa...Yaşantısında yolunda gitmeyen durumların sonucunda insanlar karar vemekte güçlük problemi yaşıyor.Tıpki bir rahatsız gibi,konuyu birde bu yönünden ele alın.Ve kararsız insanların,kararlarınıza mani olmasına fırsat vermeyin!Bol kararlı günler...
benimde kararsız kaldığım olur tahminimce çoğu insan böyledir.....etrafımdaki insanları üzecek derecede kararsızlık yaşamam ama....tam tersi kararsızlıklarımın nedeni kendimden çok başkalarını yada çevremi düşünmem olur genelde......