Elbette dusun, isin mantik yonu ozellikle cok onemliTesekkurler cevabiniz icin.sanirim biraz daha dusunmem gerekecek. Bir de sunu merak ediyorum acaba ilk gorusmede bi sey hissetmemem normal mi . Benim gibi olan sonra cok mutlu olanlar var mi.
haklisiniz elbette tabi ki boynuna sarilmayi kastetmedim arada bir etkilenme olmadiysa ne yapmaliyim zamanla olusur mu diye sordumElbette dusun, isin mantik yonu ozellikle cok onemli
Bu arada kimse ilk gorusmede boynuna sarilmiyor karsidakininzamanla tanidikca seversin
Ben esimi ilk gordugumde iyyy bu ne ben bununla cikmam demistim bi sene sonra asik oldum ve suan o kadar yakisikli ki bi yere gittgimizde herkes ona bakiyor bende guzellikten eser kalmadi bi dusun derimTesekkurler cevabiniz icin.sanirim biraz daha dusunmem gerekecek. Bir de sunu merak ediyorum acaba ilk gorusmede bi sey hissetmemem normal mi . Benim gibi olan sonra cok mutlu olanlar var mi.
Evet haklisin kisilik aile yapisi olarak uygun o yuzden hemen rededemedim. Ama bi sey hissetmiyorum bir defa daha gorusup ona gore davranmaya karar verdimBen esimi ilk gordugumde iyyy bu ne ben bununla cikmam demistim bi sene sonra asik oldum ve suan o kadar yakisikli ki bi yere gittgimizde herkes ona bakiyor bende guzellikten eser kalmadi bi dusun derim
Ben de boynuna sarilmayi mecazi olarak kullandim zaten canimhaklisiniz elbette tabi ki boynuna sarilmayi kastetmedim arada bir etkilenme olmadiysa ne yapmaliyim zamanla olusur mu diye sordum
Yok gorusmedim farkli sehirdeyiz bir saat uzaklikta bana. Gecen haftasonu gorusmustuk. O cok istekli bu haftasonu gorusmeyi istiyor. Ben insanlara hemen hayir diyemeyen biriyim. Tmm dedim tereddutluyum hala. Gecen tel ile konusurken spora yazildigini soyledi.bakalim ne olacakNaptın neriman görüştün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?