Kararsiz kaldim bi fikir verin

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.624
2.545
133
Mrb arkadaslar. Benim sorum su ben evlilik amaciyla biriyle gorustum daha once fotografini gorup begenmistim. Birbirimizin yasantilari uyumlu. Hayattan beklentileri, dini yasantisi meslegi yas olarak bana uygun. Mantigim aslinda evet diyor bu adam bana sahip cikar aileme uygn diye dusunuyorum. Ama ben dis gorunus olarak begenemedim. Ben minyon tipli zayif biriyim. O da benim boylarimda ama kilolu biraz. Simdi ben bu kisiyle tekrar gorusmeli miyim bilmiyorum

Gorunusune gore yargilamamalisin. Ruhu belkide çok yakisikli. Hemen kestirip atma derim

herkes ikinci bir şansı hakeder
bence kesin kararın için ikinci bir görüşme yapmalısın
ancak sevmek ve sevilmekte çok önemli

Tesekkurler cevabiniz icin.sanirim biraz daha dusunmem gerekecek. Bir de sunu merak ediyorum acaba ilk gorusmede bi sey hissetmemem normal mi . Benim gibi olan sonra cok mutlu olanlar var mi.

Tesekkurler cevabiniz icin.sanirim biraz daha dusunmem gerekecek. Bir de sunu merak ediyorum acaba ilk gorusmede bi sey hissetmemem normal mi . Benim gibi olan sonra cok mutlu olanlar var mi.
Elbette dusun, isin mantik yonu ozellikle cok onemli
Bu arada kimse ilk gorusmede boynuna sarilmiyor karsidakinin zamanla tanidikca seversin

Elbette dusun, isin mantik yonu ozellikle cok onemli
Bu arada kimse ilk gorusmede boynuna sarilmiyor karsidakinin zamanla tanidikca seversin
haklisiniz elbette tabi ki boynuna sarilmayi kastetmedim arada bir etkilenme olmadiysa ne yapmaliyim zamanla olusur mu diye sordum

profilindeki yaş doğruysa henüz 23 yaşındasın. ne gerek var kendini bu kadar zorlamaya, daha çok gençsin önüne seveceğin , ilk görüşte etkilendiğin insanlar da çıkacaktır.

Bence yasiniz daha cok erken. Olaya tip olarak degil ama yanindayken bir seyler hissetmezseniz ben 10. Gorusme de de olcagindan yana degilim.
Karşınıza ilk goruste iciniz kipir kipir olacak heycanlanacaginiz bir kisi illaki cikar.
Yani o duyguyu yaşamanızı isterim.
Bence tanidikca seversin alisirsin laflarina kendim inanmiyorum.
Ilk goruste bir heyecan yoksa benim icin gerisi onemli olmaz.
Hele evlilik icin alisirim severik ilerde demek cok haksizlik kendime gibi hissederdim.

kiloloysa zamanla zayiflar belki.dis gorunus 40 gunde biter,ama gozel huylu iyi ,kalpli insanla 40 yilda yasasan doyamasin.
hemen evlenmeye telesme derim once adami iyi tani.

Ben esimi ilk gordugumde iyyy bu ne ben bununla cikmam demistim bi sene sonra asik oldum ve suan o kadar yakisikli ki bi yere gittgimizde herkes ona bakiyor bende guzellikten eser kalmadi bi dusun derim

Ben esimi ilk gordugumde iyyy bu ne ben bununla cikmam demistim bi sene sonra asik oldum ve suan o kadar yakisikli ki bi yere gittgimizde herkes ona bakiyor bende guzellikten eser kalmadi bi dusun derim
Evet haklisin kisilik aile yapisi olarak uygun o yuzden hemen rededemedim. Ama bi sey hissetmiyorum bir defa daha gorusup ona gore davranmaya karar verdim

Bncede hayatin neler getrcegi hic blli olmuyo bizim o kadar cok ayri noktmiz vardi ki hersey engeldi cok farkli aile yasantimiz var halende ole ama ailelerimiz birbirine o kadar saygili ki sen yeter ki iste rabbim herseye bi yol buluyo o senn anlina yaxildimi gerisi teffruat

Ya yanlış anlamayın ama bu nasıl bir soru ? Biz kiloluysa evlenme onla dersek evlenmeyecek misiniz şimdi ?

haklisiniz elbette tabi ki boynuna sarilmayi kastetmedim arada bir etkilenme olmadiysa ne yapmaliyim zamanla olusur mu diye sordum
Ben de boynuna sarilmayi mecazi olarak kullandim zaten canim hemen ilk gunden nolabilir ki elektrik acisindan? Biraz zamana birakmak lazim tabii 18 yasinda degilsek bence sevginin elektriklenmenin on kosulu mantik zaten
Hakkinda hayirli ise olsun canim insallah

Beğenmemişsin işte. Zorlamayla olmaz. Kalbine bak. İçin ısınmadıysa olmaz.

Naptın neriman görüştün mü?
Yok gorusmedim farkli sehirdeyiz bir saat uzaklikta bana. Gecen haftasonu gorusmustuk. O cok istekli bu haftasonu gorusmeyi istiyor. Ben insanlara hemen hayir diyemeyen biriyim. Tmm dedim tereddutluyum hala. Gecen tel ile konusurken spora yazildigini soyledi.bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…