kararsiz kaldim..fikirlerinize ihtiyacim var

Gullssin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
116
0
46
Adana
kizlar benim görustugum biri vardi, ben ayrilmak istedim sonra tekrar denedik sonra tekrar ayrilmak istedim ve bunlar cok uzun zaman zarfinda olmadi. birbirimizi cok görmedik cok görusemedik ayri ayri sehirlerdeydik ve bitti. Ama zaman zaman kafami karistiriyor, msj atiyor özledigini vs söyluyor, bende simdi yilbasinda gidim diyorum yanin biraz zaman gecirelim birde kendi adima netlesmek istiyorum, hani kendine hirs yaparsin ya. onun karsisina öle bi cikmaliyimki hem sasirip hemde biraz etkilenmesini istiyorum. Gitmek istiyorum gitmezsem aklimda kalacak keskelerim olcak, belki bisiler duzelir diye umuyorum ama cok buyuk beklenti icerisine girmek istemiyorum sadece o ani yasayip geri dönmek istiyorum. bana fikir verirseniz memnun olurum

ayrılıp ayrılıp barışıyormuşsnuz sonuçta uzaktaymışssınız da.e şimdi gitseniz yine başlasanız mesafeden dolayı zaten sağlıklı bir ilişki olmaz.tabi uzaktan uzağa ilişki olmaz demiyorum sağlam bir ilişki için birlikte baya bir süre zaman geçirmek gerektiğini düşündüğüm için böyle söylüyorum.sen onu etkilesen ne olur etkilemesen ne olur.zaten kararsızsın

ben kararsiz dilim ama kendisi biraz garip davranio seni özluorum istiyorum dio ama bi turlu devami gelmio. Ben aslinda onu etkilemek istiyorum, kendi etkim altina almak istiyorum biraz dikkatini bana yöneltsin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…