Kararsız kaldım

MonalisaSmile

sɹǝʇnqıqpunloʎʎǝs&#6
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
3.653
23
108
İstanbul
Eski bir arkadaşım var. Lisede birlikte okuduk. O sıralarda psikolojik sorunları vardı. Daha sonra da görüşmeye devam ettik. Başka bir şehirde üniversite okurken, 3 sene aynı evde yaşadıktan sonra kendisini terkeden erkek arkadaşı yüzünden, ağır psikolojik rahatsızlık geçirdi. Psikiyatrik demek daha doğru sanırım. Çok ağır ilaçlar kullandı.. Şu an o günleri atlatmış durumda ama bildiğim kadarıyla, sürekli nüksetme ihtimali var bu hastalığın. Neyse sorun şu ki, benim başka bi tanıdığım bu arkadaşı görmüş beğenmiş. Tanıştırmamı istedi. Ben de arkadaşımın bu durumundan bahsetsem mi bahsetmesem mi bilemedim. Eğer söylersem vazgeçebilir, kızın kısmetine engel olabilirim. Söylemezsem de ilerde sorun olursa bana kızabilir neden söylemedin diye. Sizce söylemeli miyim?

ben bu tür şeylere karışmam pek
sevmem öyle şeyleri
annem çok sever onada kızıyorum, yapma diyorum, kötü olur arada sen kalırsın diyorum
en iyisi karışmamak bence..

eğer ikisini tanıştırmaya kararlıysan kesinlikle söylemeslesin

tanıdığın ; kızın psikolojik rahatsızlıklar geçirdiğini öğrendikten sonra belki vazgeçer, tanışmak istemez.

ama o durumlardan hiç bahsetmeyip tanıştırırsan, ileride bir problem çıkması durumunda senin başın ağrır.

İkilemde kaldıysanız bencede hiç tanıştırmayın. Gerçekten tanışmak istiyorsa zaten, kendisi gidip tanışacaktır. Sonrası ise onlara kalmış. Sizde rahat etmiş olursunuz. : )

Son düzenleme:
arkadaşının özel durumundan bahset sonrada çok tanışmak istiyorsaa gidip kendisi tanışsın siz ön ayak olmayınn ama durumndan bashedin seven her türlü kabul eder..

Back
X