Kararsız kaldım

asli_____

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
852
172
133
İzmir
:18: Kızlar merhaba,

Yeni yeni okuduğum bölümün işini yapmaya başladım. Sizlere bununla alakalı bir sorum var açıkcası yaratıcı fikirlerinizi merak ediyorum.
Şimdi sektörde çok önemli ve rakip olan iki firma var. Bunlardan birinin bölge müdürü 22 senelik şirketini bırakıp diğer rakip firmaya geçiyor. ve ben bunu o insandan ilk duyanlardanım, kendisini tanıyorum çünkü. Ayrıca ilk işe girdiğimde bana küçük hediyeler ( usb, defter vs) vermişti, anı olması için.
bende o iş değiştirdiğinde bir hediye göndermek istiyorum. Kişiye özel kartvizitlik falan düşündüm ama çok mu klasik kalır bilemedim. Sigara içen biri, isme özel zippo yaptırılmış kendisine çok mutlu olmuş onu duydum. Acaba bende sigara tablasımı yaptırsam dedim takım olsun?
Biraz fikir verseniz, internete bakıyorum elbet ama sizlerinde fikirlerinizi merak ettim. teşekkürler

dimi ya? ne bileyim başka bişey gelmiyor aklıma inan.
isme özel usb diye bişeyde varmış çok şık falan..
ama işte hangisi veya başka ne olabilir?

ya tek derdim bu değil tabii buraya açtım bu konuyu ama
ne bileyim önemsiyorum, hem bana yardımı olan hemde jestini unutamadığım biri
birde tanıdık ve sektörümde de başarılı ..
umarım sizden de yaratıcı fikirler gelir ya

yanı hedıye cıcek
kalem olabılır

ısmının yazılı oldugu orjınal bır hedıye olabılır bole yuvarlak tabaklara ısım soyısım yazıyluıyor ya hattatlarbole bısı cıdden guzel olur/

erkeğe çiçek göndermek biraz garip geliyor bana ya ne bileyim misal erkek arkadaşım ilk işe girdiğinde yapayım demiştim ' saın ha çiçek böcek gönderip beni rezil etme ilk günden' demişti
evet diğeri iyi fikir sağol değerlendiricem

bunun daha iyisini yapilar ben bunu buldum avmde filan cok gordum bulundugunuz sehirde olan bi yer yapiosa cidden kalitesi ozel bisi olur

ofislere uygun yapraklı salon bitkisi veya iyi marka çikolata olabilir bence,hatta çikolata en uygunu bence. çok samimiyetiniz,muhabbetiniz yoksa,mesafe varsa kalıcı bir hediyeye gerek yok bence.

ofislere uygun yapraklı salon bitkisi veya iyi marka çikolata olabilir bence,hatta çikolata en uygunu bence. çok samimiyetiniz,muhabbetiniz yoksa,mesafe varsa kalıcı bir hediyeye gerek yok bence.

samimiyet değil ama bu büyük bir değişim. ve kimse bilmeden ben biliyordum. çikolatayla geçiştiremem gibi geliyor.

samimiyet değil ama bu büyük bir değişim. ve kimse bilmeden ben biliyordum. çikolatayla geçiştiremem gibi geliyor.

bence bunun bir önemi yok, kurumlarda çikolata götürülür genelde, herkes de memnun kalır, çikolatadan şaşmayın

ya acaba şık bi dolma kalem hediye etseniz

aynen buda seçenekler arasında.

aslında seçenek çok kafam o yüzden karışıyor. set met alsam ay ne bileyim ya neyse bi şekilde halledeceğim artık. teşekkürler. herkesin derdi böyle şeyler olsun inşAllah

bence dolma kalem dusunuyorsanız sete falan gerek yok,
direkt uzerine adını yazdıracagınız kaliteli bir kalem zaten epey pahalı bir hediye.

fakat onun aldıgı gibi usb-defter bunlar ise girene hayırlı olsun ve arada tanısıklık varsa bunun icin yapılır.
ilişkinizi anladıgım kadarıyla sizin hediyenizin hatıra degerinin yuksek olmasına gerek yok bence.
zippo yu kim hediye etmis, konumu arkadaslık iliskisi ve o kisinin geliri ne... bunlar onemli. o yuzden kendinizle kıyaslamayın.

sigara ictigine gore puro da kullanır, cikolata gibi tuketime yonelik olup hem de diger hediyelerden farklı olsun diyorsanız puro takımı tercih edebilirsiniz. ictikten sonra kutusunu kullanabilir ve makasını da alırsanız hatıra olarak kalıcılıgı olur.

uzerine isim yazılı seylerde karar kıldıysanız ilac mumessillerinin doktorlara yaptırdıgı seyleri arastırabilirsiniz.
doktorların konumuna gore jestlerinin boyutu da degisiyor...

Mınık bir kutu taze yapılmış mınık kurabıyeler ve yanında kalem seti uygundur dıye dusunuyorum. Ayyy Kadıköy baharıyedekı beyaz fırının kurabıyelerını istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…