- 1 Ağustos 2015
- 66
- 6
- 1
- Konu Sahibi celinedion
Buraya bişeyler yazmak akıl almak hatalarımı bilmek bana ıyı geliyor süreklı başınızı agrıtıyorum kusura bakmayın.. az cok konularımı bılıyorsunuz şu günlerde hem duygusal anlamda hemde psikolojık çöküntüdeyim ve kolay seyler yasamıyorum dertlesebıleceğim kımse olmadıgı için buraya içimi döküyorum.. Hatırlarsanız diğer konularımda çarşamba günü eşim olacak o insanın annesının ve kızkardeşlerinin bana geldiğini sizlerle paylaşmıstım o gun kayınvalıdemın dedıklerı dışında beni hayal kırıklıgına uğratanlardan biride eşimin ortanca kız kardeşi oldu kendisi ile ılk zamanlar pek sıcak olmasakta sonradan ıyı olduk ben onu bir kardeşim olarak gördüm hep aramız ıyıydı ama o gün resmen abısı ile aramızı düzeltmeye değil benımle kavga etmeye gelmiş biz konusurken arada bana laf sokmalar vs. ben facebook kullanıyorum ve evlendıgım gunden ıtıbaren sadece eşimin soyismini kullanıyordum sonra o formu imzaladıktan sonra sınırlendım ve sadece kendı soyismimi faceye yazdım o gun bana ayıp ya herkes görüyor ınsanlar ne anlar sen değiştiriyosun soyadını dedi bende sankı kımlıkten evlılık cuzdanın dan degıstırmısım gıbı konusuyorsun dedim benım hesabım kımseyi ilgilendirmez dedim sonra konu cocuk aldırma konusuna geldi yok boyle bişey yapmak from alıp cocuk aldırmaya kalkışmak cok ayıp bişey sen kendı basınada bu kararı alamazsın benımde sartellerım attı ve benım oyl bı amacım olsa zaten coktan yapardım 1 ıkıncısıde kımseyede sorcak degılım dedım sen ne bana sarıyosun dövecek gıbı konusuyorsun falan dedi ve onunda notunu vedım o an acıkcası .. Şuan sözlu ve konustugu çocugun ailesi ile tanısma arıfesındeler bugun onlarda erkek tarafına gıdecek oturmaya sadece kadınlar ablası o gun banada soyledı gidicez dıye ama benım o gunden snra hiç gidesim yok acıkcası hiç istemıyorum onlarla bır ortama girmek helekı onun tavırlarından sonra hiç istemıyorum bu olaylardan once cok heveslenıyordum nişan yapıcaz sunu hazırlarız vs dıye plan yapıyorduk ama artık hiç istemiyorum sizce ben bugun gitmelimiyim o kadar şeye rağmen yoksa gitmemelimiyim ?