Doğuma Hazırlık Kararsız kaldımmmm:)))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

buyukmujdem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
758
18
0
Diğer
Arkadaşlar merhaba...20 haftalık hamileyim ve oğluşum olacak hayırlısıyla...Ben ilk bebeğim olduğu için biraz içimden kız geçiyordu ama oğluşumunda başımın üstünde yeri var şimdiden alıştım erkekim erkekim demeye ona:1::1::1:Gelelim konuya ben hep kızım olursa adını ilknur cemre koyarım diye düşünüyordum ama erkek olacağını duyunca ben emre dedim eşim bilal dedi dedik madem bilal emre olsun...Ama çift isimdende pek yana değilim offf çok kararsız kaldım çünkü birileri ya emre diyecek ya bilal çocuk şaşırıp kalcakkk:36::36::36:Sizden ricam bana yardımcı olmanız güzelmi bu isimler yada bu isimler yerini bunu koy diyebileceğiniz bir isim arıyorummmm şimdiden teşekkürlerrr:42:

yazıyı okuyunca kendimi gördüm. bende 19 haftalık hamileyim:49: ve oğlum olacak. Bende Kararsızım güzel çok isim var ama ailedekiler hep koymuş:50:. Selim, kerem,çınar,ömer,emir,kaan hoşlandığım isimler. ama gönlümde yatan Kerem :66:

Arkadaşlar merhaba...20 haftalık hamileyim ve oğluşum olacak hayırlısıyla...Ben ilk bebeğim olduğu için biraz içimden kız geçiyordu ama oğluşumunda başımın üstünde yeri var şimdiden alıştım erkekim erkekim demeye ona:1::1::1:Gelelim konuya ben hep kızım olursa adını ilknur cemre koyarım diye düşünüyordum ama erkek olacağını duyunca ben emre dedim eşim bilal dedi dedik madem bilal emre olsun...Ama çift isimdende pek yana değilim offf çok kararsız kaldım çünkü birileri ya emre diyecek ya bilal çocuk şaşırıp kalcakkk:36::36::36:Sizden ricam bana yardımcı olmanız güzelmi bu isimler yada bu isimler yerini bunu koy diyebileceğiniz bir isim arıyorummmm şimdiden teşekkürlerrr:42:

Bilal ismi kötü kayınpederin ismi mi?Emre çok güzel bir isim bence

iki isimden yana ben de degilim pek.. çok çektim ben iki isimli olmaktan çünkü !! benim oglum için dusundugum isimler, Cenk, Barkın, Alp ve Ata idi.. Alp de karar kıldık. Emre de güzel ama.. hayırlı dogumlar şimdiden :nazar:

oğluşun hayırlı olsun allah sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin illa iki isimden biri olucak diyosan emre daha güsel bilal kulağa hiç hoş gelmiyo bence...

iki isimden yana ben de degilim pek.. çok çektim ben iki isimli olmaktan çünkü !! benim oglum için dusundugum isimler, Cenk, Barkın, Alp ve Ata idi.. Alp de karar kıldık. Emre de güzel ama.. hayırlı dogumlar şimdiden :nazar:

Bi ara alper dedik canım eşimin adı ilker diye ama onuda beğenmedi eşim off yaa:50:

Çift isim iyidir aslında
Çocuğa seçme hakkı verir
Onu dert etmeyin zaten çocuğunuz en çok seslenilen ismi benimseyecektir
Benim yiğenimde kullanmadığımız ikinci ismi söylendiğinde benim adım o değil derdi (:
İsim konusuna gelince ikiside tercihim olmazdı sanırım

EMİR: Peygamberimizin soyundan gelen

ESLEM: Allah'a tesim olmak anlamında canım.değerlendirebilirsin.(hem kız hem erkek için olabiliyor)

KAYRA: Tanrı yardımı; Tanrı'dan ya da büyük bir kimseden Gelen iyilik, kayırma, yardım, destek

EBRAR: 1. Hayır sahipleri. 2. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar.

Fikir olur inş senin için.

Son düzenleme:
benimde tercihim tek isim olurdu.ikisi arasında emre diyorum bende.ömer,kerem,yağız,burak geldi aklıma şimdilik.

çınar ismi bana cok hoş geliyo bugünlerde ama bilal koymayın koycaksanız yanında bi isim daha olsun.iki isim olmasının ne zararı olck ki..

Çift isim iyidir aslında
Çocuğa seçme hakkı verir
Onu dert etmeyin zaten çocuğunuz en çok seslenilen ismi benimseyecektir
Benim yiğenimde kullanmadığımız ikinci ismi söylendiğinde benim adım o değil derdi (:
İsim konusuna gelince ikiside tercihim olmazdı sanırım

Tercihin ne olurdu pekii????

EMİR: Peygamberimizin soyundan gelen

ESLEM: Allah'a tesim olmak anlamında canım.değerlendirebilirsin.(hem kız hem erkek için olabiliyor)

KAYRA: Tanrı yardımı; Tanrı'dan ya da büyük bir kimseden Gelen iyilik, kayırma, yardım, destek

EBRAR: 1. Hayır sahipleri. 2. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar.

Fikir olur inş senin için.

Emir ve kayrayı eşimle konuşayım gelsinde sağol canımmm:71:

isim konusu gerçekten zor canım umarım içine sinen bir isim bulabilirsiniz. benim beğendiğim erkek isimleri, alper, tolga, gökhan ve alpaslan.

Back
X