Doğuma Hazırlık Kararsız kaldımmmm:)))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaşlar hepinizin yazdıklarını ayrı ayrı okudum hepinize teşekkür ederim ilgi ve alakanız için...Valla ne diyorsanız diyorum eşime artık bişey demicem ne koyarsa koysun çünkü beni delirtiyo o olmaz bu olmaz yok daha neler bakalım zaman bıraktım....Sizlerede çok teşekkür ederim...

benim olur da oğlum olursa YASİN ENİS , EYMEN ALİ düşünüyorum .. belki bi fikir olur sana da .)

benim de bir oğluşum olacak yakında inşallah.isim seçmek ne kadar zormuş gerçekten.Allah hepimize kolaylık versin.bence iki isim konabilir ama kısa olmak ve beraber söylemek şartıyla.ben de bir süredir ismin kişiye etkileri üzerine internetten bilgi edinmeye çalışıyorum.halekn arkadaşım bu konuda bilgilisiniz.alp ve kaan ismi için bana bir yorum yapar mısınız?özelden mesaj atma hakkım yok.buraya yazdım kusura bakmayın.

arkadaşım öncelikle hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin ben de çok zorlanmıştım isim konusunda oğlum 1,5 yaşında erkek evladı olupta aralarından birine efendimizin ismini vermek sünnet olduğunu bildiğimizden ilk adını Muhammed diğer adını da Kayra koyduk Allahın lütfu demek nasıl lütfullah arapçada varsa türkçede de kayra bu demek lütuf iyilik ihsan bağış anlamlarında ben çok seviyorum oğlumun adını hiç pişman olmadım sizin düşündüğünüz isimlerde çok güzel bence bilal benimde çok sevdiğim bi isimdir eymen düşünmüştüm ben hatta bi ara ama vazgeçtik ondan

Back
X