Kararsız kalıyorum doç. dr. Zerrin boyacı ve tavrı

dendiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
147
20
38
Merhabalar
Çoğu insan gibi bende burun estetiği düşünüyorum. Maltepe tıp fakultesi has. Doç.dr zerrin boyacı yla gorustum. Tasarım yapmıyor eskı yaptıgı burunlarıda gostermıyor. Ustelık kavıs yada kaldırmada yapmam dıyor. Buradada ona amelıyat olmus kımse yok sanırım. Napıcam bılemedım...belkı bır umut vardır içinizde birileri diye bu konuyu actım...

Sizcede bana bir şekilde birşeylergostermemelimi...

Sevgiler

bende bir KBB ya ameliyat olucam canım

kavis ve kaldırmadan kastı ne acaba iyice irdeleseydin
benim drumda estetik olduğu anlaşılmayacak doğal bir burun yapıcam ifaden değişecek ama estetik olduğu belli olmayacak ben öyle kalkık ve kavisli burun yapmam dedi ama albümü var hasta resimlerini görünce ne demek istediğini anladım ve konuştukça aynı seyden bahsettiğimizi anladık

ben tatmin oldum inş sonuçtanda memnun olurum cok korkuyorum

benim drumda estetik olduğu anlaşılmayacak doğal bir burun yapıcam ifaden değişecek ama estetik olduğu belli olmayacak ben öyle kalkık ve kavisli burun yapmam dedi ama albümü var hasta resimlerini görünce ne demek istediğini anladım ve konuştukça aynı seyden bahsettiğimizi anladık

Sız zerrın hanımamı oldunuz

Zerrin hanımlamı gorustunuz yada oldumu amelıyatınız merak ettım

Ne zaman dusunuyorsun... Galıba bu bırazda şans işi bırıne yaptrcaz ıns:) belkı zerrın hanımda karsılasırız:)

tatil problemim olcağı için şubat düşünüyorum 15 günlük tatilim olcak anca o zaman yaptırabilirim ama şimdiden başladım araştırmaya... ama şu an hüseyin altuna yattı kafam ... offf ne zor işmiş sürekli fikrim değişiyo bi sürü isim var ondan ona atlayıp duruyorum. senin aklında başka isim var mı

Ben bır ara emre ılhan dıyordum vazgectım zerrın hanımdan burda bı kısı memnunum demıs gorusursen gorceksın cok sey konusuyor bole kesın net... Bı kac kbb la gorstum afedersın sınır olup cıktım mıy mıy

Huseyın altınu nerden duydun

bu forumdan gördüm adını.. benim nefes alma problemim de var o yüzden kbb doktoru istiyorum.. 4000 lira civarı bütçe düşünüyorum ve özel hastanede ameliyat yapan doktor arıyorum o yüzden dikkatimi çekti zerrin boyacı da

bu istediklerime uyan doktor ismi varmı ya da sen başka hangi doktorları düşünüyosun, yanlış hatırlamıyosam emre ilhanın ameliyat ücreti baya pahalı o yüzden onu eledim

bu forumdan gördüm adını.. benim nefes alma problemim de var o yüzden kbb doktoru istiyorum.. 4000 lira civarı bütçe düşünüyorum ve özel hastanede ameliyat yapan doktor arıyorum o yüzden dikkatimi çekti zerrin boyacı da

bu istediklerime uyan doktor ismi varmı ya da sen başka hangi doktorları düşünüyosun, yanlış hatırlamıyosam emre ilhanın ameliyat ücreti baya pahalı o yüzden onu eledim
Ben 3 kbb konustum zerrın hanım yattı sadce aklıma dedgın gbı fıyatta onmlı bnmde devıasyonum var bnde kbb olcam canm emre bey evet cok pahalı bıde marka olmus sonradan cokta dgal degılmıs yaptıkları dıyorum;) sen zerrın hnmla bı gorssene bakalım ne hıssedıceksın

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/opr-dr-tevfik-sÖzen-burun-estetiği.32077/ günlerdir albümlere bakıyorum en çok beğendiğim burun bu albümdeki arkadaşın oldu. ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla zerrin hanım kavis falan yapmam diyomş :KK43:
Ucu top gıbı ya okadarda guzel degıl canım ..

Sen kavısmı ıstıyorsun nasıl bısı ıstıyorsun... Valla ole oyukkk kalkıık burun yapmm dedı ama ne demek ıstedı bılmıyorum dogal yaparım demek ıstedı galba kapalı teknık yapıo bu arada

Ucu top gıbı ya okadarda guzel degıl canım ..

Sen kavısmı ıstıyorsun nasıl bısı ıstıyorsun... Valla ole oyukkk kalkıık burun yapmm dedı ama ne demek ıstedı bılmıyorum dogal yaparım demek ıstedı galba kapalı teknık yapıo bu arada

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/24-nisan-ameliyat-günüm.34645/
diğer beğendiğim de bu albümdeki ... canım fındık burun tabiri var ya öyle bişey istemiyorum zaten çok kemikli bi burnum yok burun ucumda problem var benm ... bi de burun ucuna doğru daralıyo aşağı inmiş burunlar yapıyolar onları beğenmiyorum ben... bu albümlerdeki fotolar çok riskli gibi görünmüyo

Arkadaşlar zerrin hanimdan 10 kasimda ameliyat olmak üzere randevu aldim yazışmaları okudum zerrin hanimda karar kilip ameliyat olan var mi

Merhaba
10gün önce Zerrin Boyacı 'ya ameliyat oldum. çok hafif morluklar ve yüzümdeki şişme dışında ağrı/sızı olmadı. şişlikler ve morluklar 6. - 7.günde büyük ölçüde azaldı. alçı çıktıktan sonra estetik diye bağırmayan bir burnum oldu, şişliklere rağmen çok sevdim :)
kapalı ameliyat olduğu için burnumun içerisinde çok fazla dikiş var, 20-25 dikiş olduğunu söyledi Zerrin hn. tek sıkıntı şuanda dikişlerin konuşurken rahatsızlık vermesi.

Back
X