Kararsız kalıyorum doç. dr. Zerrin boyacı ve tavrı

Merhaba
10gün önce Zerrin Boyacı 'ya ameliyat oldum. çok hafif morluklar ve yüzümdeki şişme dışında ağrı/sızı olmadı. şişlikler ve morluklar 6. - 7.günde büyük ölçüde azaldı. alçı çıktıktan sonra estetik diye bağırmayan bir burnum oldu, şişliklere rağmen çok sevdim :)
kapalı ameliyat olduğu için burnumun içerisinde çok fazla dikiş var, 20-25 dikiş olduğunu söyledi Zerrin hn. tek sıkıntı şuanda dikişlerin konuşurken rahatsızlık vermesi.

Herkese Selamlar,

Yaklaşık 1,5 sene önce Doç. Dr.Zerrin Boyacı'ya ameliyat oldum. Kendisine ameliyat olan ve memnun olan bir çok tanıdığım olduğu için başka hiç bir doktorla görüşmedim bile.

Ameliyat olma sebebim nefes alma sorunumdu, ama hazır narkoz almışken estetik de olayım dedim:) Zerrin hoca ile görüştüğümde istediğim tek şey doğal bir burun olmasıydı. İnsan ister istemez tedirgin oluyor çünkü:) Hoca merak etmemem gerektiğini ve yüzüme gidecek doğal bir burnum olacağını, yeni tanıştığım kimsenin kolay kolay estetik olduğumu anlamayacağını, hayatımdaki mevcut kişilerin de sadece 'sende bi değişiklik mi var?' tepkileri vereceğini söyledi. Ameliyat olalı 1,5 sene oldu ve Zerrin hoca ne dediyse her şey o şekilde gelişti:) Alçım çıktığı zaman da, burnumun şişleri indiğinde de ve şu an da aynaya her baktığımda çok mutlu olduğum bir görüntü var. Etrafımdaki herkes burnumu çok beğeniyor ve doğal buluyor. Ameliyat olmayı düşünen herkese Zerrin hoca ile görüşmelerini tavsiye ederim.

Bir de ameliyatı kapalı olarak yapıyor yani burnun alt kısmından keserek yapmıyor. Ameliyat sonrasında da hiçbir ağrı, zorluk çekmedim. Ameliyat olmayı düşünenler olursa süreç hakkında detaylı bilgi verip yardımcı olmaya da çalışırım.

Herkese Selamlar,

Yaklaşık 1,5 sene önce Doç. Dr.Zerrin Boyacı'ya ameliyat oldum. Kendisine ameliyat olan ve memnun olan bir çok tanıdığım olduğu için başka hiç bir doktorla görüşmedim bile.

Ameliyat olma sebebim nefes alma sorunumdu, ama hazır narkoz almışken estetik de olayım dedim:) Zerrin hoca ile görüştüğümde istediğim tek şey doğal bir burun olmasıydı. İnsan ister istemez tedirgin oluyor çünkü:) Hoca merak etmemem gerektiğini ve yüzüme gidecek doğal bir burnum olacağını, yeni tanıştığım kimsenin kolay kolay estetik olduğumu anlamayacağını, hayatımdaki mevcut kişilerin de sadece 'sende bi değişiklik mi var?' tepkileri vereceğini söyledi. Ameliyat olalı 1,5 sene oldu ve Zerrin hoca ne dediyse her şey o şekilde gelişti:) Alçım çıktığı zaman da, burnumun şişleri indiğinde de ve şu an da aynaya her baktığımda çok mutlu olduğum bir görüntü var. Etrafımdaki herkes burnumu çok beğeniyor ve doğal buluyor. Ameliyat olmayı düşünen herkese Zerrin hoca ile görüşmelerini tavsiye ederim.

Bir de ameliyatı kapalı olarak yapıyor yani burnun alt kısmından keserek yapmıyor. Ameliyat sonrasında da hiçbir ağrı, zorluk çekmedim. Ameliyat olmayı düşünenler olursa süreç hakkında detaylı bilgi verip yardımcı olmaya da çalışırım.
Merhaba
Çok sevindim burnundan memnun kalmana
Bende üç ay önce zerrrin hocaya muayene oldum Kozyatağı Acıbadem de şuan . Süreçleri tek tek söyledi ama yaptığı çalışmalardan hiç bi fotoğraf göstermeme emin olamıyorum korkuyorum biraz da kötü olur mu acaba diye
Burnunun fotoğrafını paylaşabilir misin
Kafama çok takmaya başladım burnumun
Beni çok mutsuz ediyor önden görüntüsü
:(((

Herkese Selamlar,

Kafaya koydum kesinlikle burun ameliyatı olucam büyük olasılıkla Zerrin hoca olacak bi doktor tavsiyesiyle buldum kendisini ama en azından daha önce yaptığı bir burnun ilk ve son halini hiç denildiği estetik yapmış halini görsem çok iyi olucak
Herkesin zevki farklı oluyor burun konusunda bir kere yaptırdığımız bir şey insan ürküyor kötü olur mu diye lütfen burnunun bi fotoğrafını gönderir misin

Ben Sahsen ama bu sahsi fikrim Kadin burun cerrahina yaptirmam, ozellikle stimulasyon, sunu bunu yapmam diyen birine.

Back
X