Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar sizce hamilemiyim yardımcı olur musunuz
Evet o bugün gün içinde o ucuzlardan da yaptım onda da pembe silik ciktiPredictor early ise bu, başka markayla da yapmanız tavsiye ederim, inşallah hamilesindir
Tekrarladım aynı şekilde çok silik koyulasmiyor neden acabaYarın sabah ilk idrarla testi tekrarla, daha da belli olur inşallah ama bana direkt pembe silik çizgi gibi geldi canım, hamilesin bence
Gecikmedi adetin ilk günü bugün ben çift çizgiyi 2 gün önce gördüm amaAdetin kaç gün geçikti daha yeni olduğu için öyle
Allah bağışlasın ne güzel doğru soyluyosun bende 2 gün bekleyeyim öyle.gideyim ozamanKız aynısı bana da oldu bak ister İnan ister İnan ma ilk yaptım silik çizgi çıktı allah allah dedim sonra durdum tabi içime doğdu hani bir gün adet geciksin hamileyim diyorum kendi kendime çünkü adetim düZenlidir benim 14 Eylül de adetim gecikti tövbe cektim kendim ne olduğumu anlamadım ardından 2 gün gecikti tabi ben duramadım 2. Günde test yaptım bir baktım silik çizgi kostum kan verdim hemen vee sonuç pozitif 6 haftalık gebeyim :) seninde öyle bence kan değeri yüksek olan insanların erken çıkıyor Muş benim kan değerim 856 idi kardeşim hemen özele git 50 ver 1 saat e al sonucunu
Yok beklenen adet günüm bugün du adet olmadım 2 gün önce çift çizgiydi adet olmam heralde hamile isem sadece çizgi neden koyulasmiyor ona korktumŞu an adet mi oluyorsunuz? Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirisiniz.