Kararsız silik gebelik milem

Hamilemiyim?

• Evet

OY: 10 100,0%
  • Hayir

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    10

Senemm999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
41
10
3
31
Merhaba kızlar sizce hamilemiyim yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG-20180926-WA0000.webp
    IMG-20180926-WA0000.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 100
Yarın sabah ilk idrarla testi tekrarla, daha da belli olur inşallah ama bana direkt pembe silik çizgi gibi geldi canım, hamilesin bence

Hamilesin tebrik ederim :) kan testi yaptır bhcg değerinin artması lazım.

En doğrusu kanda takip etmen. 2 gün arayla kan testi yapılsın, 2 katı artıyorsa sıkıntı yok demek.

Kız aynısı bana da oldu bak ister İnan ister İnan ma ilk yaptım silik çizgi çıktı allah allah dedim sonra durdum tabi içime doğdu hani bir gün adet geciksin hamileyim diyorum kendi kendime çünkü adetim düZenlidir benim 14 Eylül de adetim gecikti tövbe cektim kendim ne olduğumu anlamadım ardından 2 gün gecikti tabi ben duramadım 2. Günde test yaptım bir baktım silik çizgi kostum kan verdim hemen vee sonuç pozitif 6 haftalık gebeyim :) seninde öyle bence kan değeri yüksek olan insanların erken çıkıyor Muş benim kan değerim 856 idi kardeşim hemen özele git 50 ver 1 saat e al sonucunu

Kız aynısı bana da oldu bak ister İnan ister İnan ma ilk yaptım silik çizgi çıktı allah allah dedim sonra durdum tabi içime doğdu hani bir gün adet geciksin hamileyim diyorum kendi kendime çünkü adetim düZenlidir benim 14 Eylül de adetim gecikti tövbe cektim kendim ne olduğumu anlamadım ardından 2 gün gecikti tabi ben duramadım 2. Günde test yaptım bir baktım silik çizgi kostum kan verdim hemen vee sonuç pozitif 6 haftalık gebeyim :) seninde öyle bence kan değeri yüksek olan insanların erken çıkıyor Muş benim kan değerim 856 idi kardeşim hemen özele git 50 ver 1 saat e al sonucunu
Allah bağışlasın ne güzel doğru soyluyosun bende 2 gün bekleyeyim öyle.gideyim ozaman

Back
X