- Konu Sahibi hulyabaskurt
-
butun sevenler böyle mutlu olsun insallah :) yakınımızın düğünü vardı oraya ugradık annemlerın elını öptük eşimle dans ettık sonra cıktık havai fişek gösterisi ardından cok sevdıgımız aile dostalarımızla yemek ve hedıye beklerken hedıye vermedı sonra hadi duşa gircem dedi istersen önce sen gir dedi girdim suyu actım tam yukarı kafamı kaldırdım kırmızı hos bı seyın ıcınde kırmızı kutu şok oldum ve ck guldum TEK TAŞIMI KOCAM ALDI TEK TAŞIMI KOCAM TAKTI :d:d cok sevındırık oldum ya canım benım yaaa cok borcumuz olmasına ragmen yemekdi yuzukdu gösteri falan cok guzelı canım cok borcumuz var dedim hallederız gülüm sözüm söz demedimmi dedi ve benı kına gecesı üzdüğü için özür diledi :):):)sımsıkı sarıldım kokusunu cektım uyudum :)
amin cnm ....çok mutlu oldum okurken ...rabbim sizi ayrımasın bir ömür boyu mutluluklar cnm
ben bildim süpriz var diye ama heheh:))))
cok saol canım sizde cok cok cok mutlu olun inşallah tüm sevenler evlenenler huzurla dolsun insallah... sizinde velılık yıl dönümü sanırım bugun :) hadi hayırlısı bırde bebeşiniz var sanırım ALLAHım size bagıslasın bızede bagıslar insalah :)
Allah mutluluğunu daim etsin canım. İnan bunu yürekten diledim ve bu topikte ilk kez bir konuyu gülümseyerek okudum. Mutluluklar hep sizinle olsun.
aaa bebek resmı görunce bebeiş var sandım hayırlısı canım kacıncı yıl sizinki :) ben 3 düşük yaptım o yuzden bıraz ertelıyoruz bırbırımıze zaman ayırdıgımız için şanslıyız öyle düşünüyruz aslındanasip ne zamanysa oda olur sendende beklıyorum süprisler :)
3 yıl oluyor evleneli ama 2 yıl diyebliriz bebek için inş rabbim isteyen herkeze versin....çok geçmişler oolsun sanada sebebi bellimi düşüklerin?özel değilse
b12 vıtamın eksık oldugu ıcın bende yanı kırmızı et yemedıgım ıcın bebek ilk 5 haftada o vıtamın ıle gelıstıgı için 3üde gelısememeiş şimdide zaman verdık iğne falan oluyorum kan iğnesi
butun sevenler böyle mutlu olsun insallah :) yakınımızın düğünü vardı oraya ugradık annemlerın elını öptük eşimle dans ettık sonra cıktık havai fişek gösterisi ardından cok sevdıgımız aile dostalarımızla yemek ve hedıye beklerken hedıye vermedı sonra hadi duşa gircem dedi istersen önce sen gir dedi girdim suyu actım tam yukarı kafamı kaldırdım kırmızı hos bı seyın ıcınde kırmızı kutu şok oldum ve ck guldum TEK TAŞIMI KOCAM ALDI TEK TAŞIMI KOCAM TAKTI :d:d cok sevındırık oldum ya canım benım yaaa cok borcumuz olmasına ragmen yemekdi yuzukdu gösteri falan cok guzelı canım cok borcumuz var dedim hallederız gülüm sözüm söz demedimmi dedi ve benı kına gecesı üzdüğü için özür diledi :):):)sımsıkı sarıldım kokusunu cektım uyudum :)
tadavin en kısa zamanda sonuç verir inş.uygun zaman ve durumda evladınla buluşursun inş...sebebi belli ve kolay hamile kalabiliyorsun buda güzel .....
bn hiç gebelik yaşamadım ...rabbim ilminle şereflendir bizi amin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?