kararsız üzgün kırgın yorgun gönlüm...

hulyabaskurt

Seni Bekliyoruz PAŞAMM:)
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.874
24
66
Zonguldak
eşim ile aram genelde cok iyidir anlaşabilen bol bol sohbet eden değer veren verdiği değeri gösteren bi çiftiz dışarı çıktığımızda evimize geldıklerınde imrenerek baktıkları çiftlerdenız ben bile imrenıyorum bize ama bazen problemler okadar can sıkıyorkı insan diyor bu kadar iyiyken bu gereksiz can sıkıntısı neden???

- eşim gecen hafta pazar gunu denıze gitmek istedi pazar gunu ama görmelısınız cok kalabalık oluyor bende gidecektım ama bilgisayar basında calıstıgım ıcın gidemıyordum ben gideyım dedi gitme dedim sonra ısrar edınce tamam git birşey demıyorum SEN BİLİRSİN dedim kızdı sen bilirsin dememe cok karsı bi insan gönlüm rızası olmadıgını anladıgı bir kelime o kelıme aramızda gecerken her zaman bı kez geri adım atan insanlarız ikimizde gitmedi ama benımle ilk defa 2 gun 2 gece konusmadı ama kendısı ben uyudukdan sonra gecelerı benı öptü koktu sarıldı istedıgı gibi hissettım aa birşey demedım sonra 2 gun sonra aksam yatmaadan önce güreş yaptık gırgırına genelde yaparız neyse iyi guzel konustuk anlastık buzlar eridi çok özlemişiz dedik sarıldık mis gibi koklaya koklaya uyuduk hersey ıyı guzel bır hafta gectı aradan arkadasımın kınası vardı dun aksam,,,

- gunduz annemlere götürdü benı tam kına baslayacak hazırlancam gitcemm bende gelıyorum senı almaya işten cıktım ben kalbimi şak diye bir acı ortadan böldü anlatamam anneme gidiyorum ben diyemedım boğazım düğümlendı cok kızdım kırıldım üzüldüm ama hiç birşey demedım dun aksam da demezmı kınayı sevmem bilirsin yanımda ol istedım sarılmak ıstedım kardesım cocugun eline şekeri verip geri almak gibi birşey yaptın dedim cok kırıldım bugun oldu yıne gitti işe neyse işidir gidecek tabıkı amaaa

- yarın 2. yıl evlılık yıl dönümümüz ve babası dediki yarın aksam arabayı toplayalım dedi boyatıyordu arabasınıda onu toplıycakmıslar eşim kardeşi ve babası cok kızdım bir an ama hiç birşey demıycem söz verdi bana 1 sene önce 25 temmuz 2011 de senı eglendırcem gezdırcem şaşıracaksın demişti ama sözünü hatırlıyor tutmazsa aramız bozulcak cunku ben 1 dediğini 2 etmeye bir insanım o ne yapacak merakla beklıyorum ama hıc birşey demycem kırmıycamda kırınca kırıldıgımı anlamaz şimdi soruyorum size kızayım mı ? kırılayım mı ? ben bu adama yarın napayım elimden dun aksam sekerımı aldı resmen kırdı benı kızlar ısteyen yorum yapar ısteyen yapmaz ben içimi dökmek istedim öyle işte .. :85::85::85::85:

bence hiç birşey yapmayın çok güzel bi çiftsiniz arada böyle küsmeler olacak tatlı barışmalar içinn eminim yarın sizin gönlünüzü alacak bişey yapacak çokkk büyütür çok küserseniz belli bi noktadan sonra takmamaya başlar herşey tadında güzel

ee noldu acaba bi sürpriz falan bekliyorum ben :68:

büyütme cnm boşver yazdıklarınızdan çok uyumlu bi çift olduğunuzu görüyorum eminim bi güzellik yapıcaktır sana....aileside bilemez heralde hatırlayamaz yıldönümünüz olduğunu:26

bizimde salı günü yıldönümümüzdü ne planlar yaptık ....ama bugün arabaya çarpmışlar park halindeyken tamirde bi hafta klacak:((((((((((((

Son düzenleme:
butun sevenler böyle mutlu olsun insallah :) yakınımızın düğünü vardı oraya ugradık annemlerın elını öptük eşimle dans ettık sonra cıktık havai fişek gösterisi ardından cok sevdıgımız aile dostalarımızla yemek ve hedıye beklerken hedıye vermedı sonra hadi duşa gircem dedi istersen önce sen gir dedi girdim suyu actım tam yukarı kafamı kaldırdım kırmızı hos bı seyın ıcınde kırmızı kutu şok oldum ve ck guldum TEK TAŞIMI KOCAM ALDI TEK TAŞIMI KOCAM TAKTI :d:d cok sevındırık oldum ya canım benım yaaa cok borcumuz olmasına ragmen yemekdi yuzukdu gösteri falan cok guzelı canım cok borcumuz var dedim hallederız gülüm sözüm söz demedimmi dedi ve benı kına gecesı üzdüğü için özür diledi :):):) :69::69::69::69: sımsıkı sarıldım kokusunu cektım uyudum :):46::69:

butun sevenler böyle mutlu olsun insallah :) yakınımızın düğünü vardı oraya ugradık annemlerın elını öptük eşimle dans ettık sonra cıktık havai fişek gösterisi ardından cok sevdıgımız aile dostalarımızla yemek ve hedıye beklerken hedıye vermedı sonra hadi duşa gircem dedi istersen önce sen gir dedi girdim suyu actım tam yukarı kafamı kaldırdım kırmızı hos bı seyın ıcınde kırmızı kutu şok oldum ve ck guldum TEK TAŞIMI KOCAM ALDI TEK TAŞIMI KOCAM TAKTI :d:d cok sevındırık oldum ya canım benım yaaa cok borcumuz olmasına ragmen yemekdi yuzukdu gösteri falan cok guzelı canım cok borcumuz var dedim hallederız gülüm sözüm söz demedimmi dedi ve benı kına gecesı üzdüğü için özür diledi :):):) :69::69::69::69: sımsıkı sarıldım kokusunu cektım uyudum :):46::69:

amin cnm ....çok mutlu oldum okurken ...rabbim sizi ayrımasın bir ömür boyu mutluluklar cnm:69::16:

ben bildim süpriz var diye ama heheh:))))

Son düzenleme:
amin cnm ....çok mutlu oldum okurken ...rabbim sizi ayrımasın bir ömür boyu mutluluklar cnm:69::16:

ben bildim süpriz var diye ama heheh:))))

cok saol canım sizde cok cok cok mutlu olun inşallah tüm sevenler evlenenler huzurla dolsun insallah... sizinde velılık yıl dönümü sanırım bugun :) hadi hayırlısı bırde bebeşiniz var sanırım ALLAHım size bagıslasın bızede bagıslar insalah :):32:

cok saol canım sizde cok cok cok mutlu olun inşallah tüm sevenler evlenenler huzurla dolsun insallah... sizinde velılık yıl dönümü sanırım bugun :) hadi hayırlısı bırde bebeşiniz var sanırım ALLAHım size bagıslasın bızede bagıslar insalah :):32:

saol cnm benim güzel dileklerin için evet bugün yıldönümümüz ..rabbim sevenleri ayrımasın ..bebiş yok cnm bi o eksik oda olsa tadından yenmicek hanii:))))

aaa bebek resmı görunce bebeiş var sandım hayırlısı canım kacıncı yıl sizinki :) ben 3 düşük yaptım o yuzden bıraz ertelıyoruz bırbırımıze zaman ayırdıgımız için şanslıyız öyle düşünüyruz aslında :69: nasip ne zamanysa oda olur sendende beklıyorum süprisler :)

Allah mutluluğunu daim etsin canım. İnan bunu yürekten diledim ve bu topikte ilk kez bir konuyu gülümseyerek okudum. Mutluluklar hep sizinle olsun.

Allah mutluluğunu daim etsin canım. İnan bunu yürekten diledim ve bu topikte ilk kez bir konuyu gülümseyerek okudum. Mutluluklar hep sizinle olsun.

cok ama cok tesekkur ederım sizde mutlu olun insallah evet bende bazen topıklerde eşlerle kayınvalıdelerle olan sorunları okudukca cok üzülüyorum mutluluk varken acı nıye dıyorum insallah kısa zamanda herkes mutlulugu yasar acıları bı köşeye atar insallah dilerimki her yuvada huzur olsun tum içtenlıkle dılıyorum ben mutluyken baskası mutsuz olmasın mutlu olsun herkes tüm isteğim bu... mutluluk konularını okumaya bayılıyorum...

aaa bebek resmı görunce bebeiş var sandım hayırlısı canım kacıncı yıl sizinki :) ben 3 düşük yaptım o yuzden bıraz ertelıyoruz bırbırımıze zaman ayırdıgımız için şanslıyız öyle düşünüyruz aslında :69: nasip ne zamanysa oda olur sendende beklıyorum süprisler :)

3 yıl oluyor evleneli ama 2 yıl diyebliriz bebek için inş rabbim isteyen herkeze versin....çok geçmişler oolsun sanada sebebi bellimi düşüklerin?özel değilse

3 yıl oluyor evleneli ama 2 yıl diyebliriz bebek için inş rabbim isteyen herkeze versin....çok geçmişler oolsun sanada sebebi bellimi düşüklerin?özel değilse

b12 vıtamın eksık oldugu ıcın bende yanı kırmızı et yemedıgım ıcın bebek ilk 5 haftada o vıtamın ıle gelıstıgı için 3üde gelısememeiş şimdide zaman verdık iğne falan oluyorum kan iğnesi

b12 vıtamın eksık oldugu ıcın bende yanı kırmızı et yemedıgım ıcın bebek ilk 5 haftada o vıtamın ıle gelıstıgı için 3üde gelısememeiş şimdide zaman verdık iğne falan oluyorum kan iğnesi

tadavin en kısa zamanda sonuç verir inş.uygun zaman ve durumda evladınla buluşursun inş...sebebi belli ve kolay hamile kalabiliyorsun buda güzel .....
bn hiç gebelik yaşamadım ...rabbim ilminle şereflendir bizi amin....:49::emir_bebek::nazar:

oy oy maşallah maşallah pek sevindim ikinizin adına da :) Allah bozmasın mutluluğunuz daim olsun inş:69:

Keske her okudugumuz konu boyle gulumsetip mutlu etse bizleri dimi?? :)))
Dilerim evliligin hep boyle mutlu gecer canim, inan senin adina cok sevindim:3:
Birazda kendi evliligime benzettim, benim kociskomda cok tatlidir boyle konularda:69::69::69:

tadavin en kısa zamanda sonuç verir inş.uygun zaman ve durumda evladınla buluşursun inş...sebebi belli ve kolay hamile kalabiliyorsun buda güzel .....
bn hiç gebelik yaşamadım ...rabbim ilminle şereflendir bizi amin....:49::emir_bebek::nazar:

insallah sanada gösterır canım hayırlısı ile... BENİM MUTLULUGUMA ORTAK OLAN butun arkadaslarıma cok ama cok tesekkur ederim :34: insallah sizlerde bol gülücüklü bol neşeli günler yasarsınız insallah :34:

Back
X