- 13 Ocak 2020
- 46.280
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.625
- 598
- 33
Ne çaba bravoHe ya yukarda biri alıntılamış bende copy paste yaptımmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne çaba bravoHe ya yukarda biri alıntılamış bende copy paste yaptımmm![]()
Diğer sitenin kendisi de trol olunca zaarArkadaşlar trollenmeyin boşverin. Diger siteden mi gönderiyolar bu trolleri![]()
Belki gerçekten kafası karışmıştır,danışacak kimsesi yoktur diye üzüldüm.Valla öyle bence. 60larda yasamıyoruz ki böyle bir problemimiz olsun. Yeni nesil çocuklarımız o kadar cahil değil bence.
+1 sütünü içmeyi unutmaBı saat once sokaga cikman yasaklandı, sımdı yavasca o telefonu yere bırak ve yatagına git
Işte böyle cici kızları hep üzerler.Belki gerçekten kafası karışmıştır,danışacak kimsesi yoktur diye üzüldüm.
Keşke üzülmeseydim.
Şu an boş yere üzüldüğüm için daha çok üzüldüm
Girdiğim kısır döngüden çıkamıyorum![]()
Evet artık istese de yapamaz.. ahh ahh. Yetkililer yaklaşmayin uzak durun diyor bunlar ne derdindeBı saat once sokaga cikman yasaklandı, sımdı yavasca o telefonu yere bırak ve yatagına git
Aynn kesinlikle öyleArkadaşlar trollenmeyin boşverin. Diger siteden mi gönderiyolar bu trolleri![]()
+2 eba tv den derslerini çalış aksatma+1 sütünü içmeyi unutma![]()
Bacım PP Sen misin ?Aynn kesinlikle öyle![]()
Yok bacım bu kiz cok guzel eline su dökemem bununBacım PP Sen misin ?
Amaaaan bende çok beğendim vallah artist gibi gacıymış demiştim ammaaa ve lakin tırt çıktıYok bacım bu kiz cok guzel eline su dökemem bunun![]()
Kimse icin asla deme canim beler oluyir hayattakesinlikle pisman olman o bana ihanet edecek biri degil sadece korkularimi yenemiyorum