S seamom Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2009 9 0 86 Antalya 23 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi seamom #1 23 haftalık hamileyim birde oğluşum olucak ama çok kararsızım aytuğ ismi çok hoşuma gidiyor ama anlamı kızılderililerin başlarına taktıkları tüy anlamına geliyormuş siz ne dersiniz?
23 haftalık hamileyim birde oğluşum olucak ama çok kararsızım aytuğ ismi çok hoşuma gidiyor ama anlamı kızılderililerin başlarına taktıkları tüy anlamına geliyormuş siz ne dersiniz?
MeleGim Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2009 2.472 3 0 İstanbul 23 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi seamom #2 CNM BENİM MASALLAH DİORUM ÖNCELİKLE HANGİ İSMİ İSTERSEN ONU KOY AMA BİRAZ DAHA ARASTIRSAN ŞÖLE KURANI KERİMDEN Bİ İSİM COK GÜZEL İSİMLER VAR....:1hug:
CNM BENİM MASALLAH DİORUM ÖNCELİKLE HANGİ İSMİ İSTERSEN ONU KOY AMA BİRAZ DAHA ARASTIRSAN ŞÖLE KURANI KERİMDEN Bİ İSİM COK GÜZEL İSİMLER VAR....:1hug:
D deniz. Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2009 254 6 96 İstanbul 25 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi seamom #3 benim sana söyliyebilecklerim......oğuz...haktan.....baran....sinan.....ali.....yekta.....rüzgar.....poyraz....güney.....kerem...
benim sana söyliyebilecklerim......oğuz...haktan.....baran....sinan.....ali.....yekta.....rüzgar.....poyraz....güney.....kerem...