kararsızım, fikirlerinize ihtiyacım var

Bildigin kitaplara gomulmus kadinlara nasil davranacagini bilmeyen bir inek. Evet karsindakinden bir isik gorseydin sabredebilirdin ama okurken ben dahi sıkıldım. Cok zoraki bir gorusme gibi geldi.
bu zamana kadar 15-20 kızla görüşmüş. ama nasıl davranacağını öğrenememiş çünkü kendisini kusursuz zannediyor. valla benim için son zamanlar zoraki oldu biraz. toplamda 1 buçuk ay görüştük ama sürekli felsefik sorular, açık arar gibi sorular sormalar.. ısınamadım da, belki ısınırım diye bekledim. son hareketiyle noktayı koymuş oldu.

bu zamana kadar 15-20 kızla görüşmüş. ama nasıl davranacağını öğrenememiş çünkü kendisini kusursuz zannediyor. valla benim için son zamanlar zoraki oldu biraz. toplamda 1 buçuk ay görüştük ama sürekli felsefik sorular, açık arar gibi sorular sormalar.. ısınamadım da, belki ısınırım diye bekledim. son hareketiyle noktayı koymuş oldu.

Onu bana gonder kara deligin kac m oldugunu sorayim. :KK66:

Senin yas kacti?

:)) benim yaş 29
maşallah sende çok sabırlısın.
telefonda bu kadar kendini öven, sürekli ego tatmini yapan bir adama iyi sabretmişsin. burcun ne?
ben sanırım 2 saat çekemem böyle tipleri. ayrıca çok da ego sahibi olacağı bir işi yok. ne bilim bi doktor bi avukat olsa ne olurdu acaba. kaldı ki asistanların aldığı maaş da ortada.

maşallah sende çok sabırlısın.
telefonda bu kadar kendini öven, sürekli ego tatmini yapan bir adama iyi sabretmişsin. burcun ne?
ben sanırım 2 saat çekemem böyle tipleri. ayrıca çok da ego sahibi olacağı bir işi yok. ne bilim bi doktor bi avukat olsa ne olurdu acaba. kaldı ki asistanların aldığı maaş da ortada.
evlilikle ilgili düşünceleri, beklentileri, bi bayana nasıl davranılması gerektiği konularındaki fikirleri hoşuma gitmişti uzaklıktan dolayı yüz yüze görüşemiyorduk pek fazla. yüz yüze görüşünce farklı olur yani samimi olur diyordum hep ama yüz yüze görüşünce ne mal olduğu ortaya çıktı. ben terazi burcuyum ;) bu dangalak 28 yaşında kadroya girdiği için ne oldum delisi olmuş bence o yuzden bu hale gelmiş :))

ya ben baskın karakter olduğunu biliyordum da böyle yapacağını hiç tahmin etmiyordum, insan bi kusura bakma düşünemedim o an falan der. kibrinden ölüyo seviyesiz ya. aramasını bekledim arasaydı açmayıp güzel ve kısa bir mesaj la g..t edecektim ama aramadı :KK70:

aman aramasın denyo.

Back
X