• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsızım fıkırlerınıze ıhtyacım var

hangı ev

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

kostowas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
74
1
96
İstanbul
merhaba kızlar
umarım dogru yere acmısımdır konuyu
ev konusunda arada kaldım sızınle paylasmak ıstedım akıl akıldan ustundur dıye
ben suan kıracıyım ve 765 tl kıra 100 tl aıdat verıyorum evım guzel gayet 2 senelık evlıyım cocugum yok bu arada
ben calışmıyorum bu yuzden cok zorluyor bu evın kırası
ben kpssye grdım 2012 de ve evlenırken bu evi tutmamızın sebebı benım 6 ay ıcınde atanacagımı dusunmemızdı
neyse turkıye sartları ben tekrar 2014 kpssye e grdım onu beklıyorum ama bu arada ozelde calısmaya karar verdım bu zamana kadar calısmama sebebım ıse ,calıstgm dnmde cok ıyı fırmalarda calıstım unıversıte mezunuyum ama ınsan masa bası bı ıste gece 11 e kadar calışnca bırde ustne her gun aglaya aglaya yeter artık dıye gıtmesıne sebep olan sorunlar olunca bende aman ben kpssye grcem dedım zaten bu senede kpssye calstgm ıcın bı sene bos oturdum evde toplamda
sımdı 2 secenegım var bırıncısı kıra bı ev buldum 550 tl kıra 30 tl aıdat ama tabıkı suankı evım daha albenılı o ev daha eskı suankı evım 0
2.secenegım ıse kayınvalıdemlerın evı var ev fena degıl hatta mutfagı yenıden yaptrabılırım(kayınvalıdemler baska bır evde oturuo bu 2. evlerı)
ancak ev sıkıntılı cunku santıye elektrıgı kulanılıo dogalgaz ve elektrık elden toplanıo aıdat gıbı sozde adaletlı harcadgn kadar hesaplanıomus ancak oturanlar adaletsızlık oldugunu ve sürekli tartısmalar yasandıgını soluyorlar bu yuzden sık elektrik kesılıomus kıs ortasında sogukta kalma ıhtımalımız var bır sene ıcınde hallolucagını soluyorlar ancak kesın degıl
ben 550 tl kırası olan eve tasınsam ve bu ısler hallolunca kayınvalıdemlerın evıne gıtsek hem her tasınma bı masraf hemde esyaların bı parca daha yıpranması demek en mantıklı olan hangısı sızce cok karasız kaldımm

Son düzenleme:
Baska kirasi uygun olan bir ev arayin.
Kayinvalide ile problem cikabilir ayni evde yasamak zor.

O elektriği elden ödenen eve taşınmayın derim. Hele de kendiniz duymuşsunuz adaletsizlik vs olduğunu. Nişanlımın oturduğu ev bi dublexin üst katıydı, alt katında başka bi kiracı vardı, yani düşünün 2 kiracı varken bile elektrik faturasında sorunlar yaşanıyodu. Yakmadığı elektriğin parasını ödedi kaç kere. Ki bu bütün apartmansa ben çıkacak sorunları düşünemiyorum. Elektriğin kesildiği de çok oldu, hep gidip kendi açtırdı faturayı kendi yatırıp. Uzun lafın kısası herşeyiniz kendinize ait olsun elektriktir sudur. Nacizane tavsiyem..

Oturduğunuz evin kirası yüksekmiş,başka evlerde bakabilirsiniz,kirası 550 tl olan evin elektriği şantiye diye geçiyorsa faturalarınız yüksek gelir.

ewt santiye elektriği diye geciyor baya problemler olmus sitede vaktiyle mutahhit kacmıs
esim de evet faturalar bıraz cok gelir ama genede burdan uygun olur hemde kendı evımızde otururuz fazla fatura bıle odesek burayı gecmez fiyat olarak totalde diyor

sımdı tekrar kırada otur emlakcı komısyonu ver dogru durust cıvı bıle ıma sıkıntı olur dıye dusunuyor benım kararıma baglı suan ev durumu ama bende cıkmazdayım

Ev ilerde sizin olucaksa bence şimdiden taşının elektrik problemi elbet bigün çözülür tasarruf yapmış olursunuz ama onun ailesinden onların evlerinde oturduğunuz için bi baskı falan olucaksa kiraya çıkın en azından başın rahat eder

Back
X