Kararsızım..Fikirlerinizi almak istiyorum.

kalpsiz47

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
14
0
86
Gaziantep
Mrb arkadaşlar Bende sizlerin fikrini almak istedim.
Üniversitede Bilg.Prog okuyorum. 2.sınıf son bi dönemim kaldı.Aynı zamanda bi ilişkim var 3.yıla girdik annemle filan tanıstırdım.Annem dgsye girip okulumu yükseltmemi istiyor.Ama sevgilimde Okul bitince gelip istemeyi düşünüyor örgün olarak okula devam etmemi istemiyor.bende Açıköğretim işletmeye geçim diyorum. Ne annemi ne de sevgilimi üzmek istemiyorum.Sizce ne yapmalıyım??

Mrb arkadaşlar Bende sizlerin fikrini almak istedim.
Üniversitede Bilg.Prog okuyorum. 2.sınıf son bi dönemim kaldı.Aynı zamanda bi ilişkim var 3.yıla girdik annemle filan tanıstırdım.Annem dgsye girip okulumu yükseltmemi istiyor.Ama sevgilimde Okul bitince gelip istemeyi düşünüyor örgün olarak okula devam etmemi istemiyor.bende Açıköğretim işletmeye geçim diyorum. Ne annemi ne de sevgilimi üzmek istemiyorum.Sizce ne yapmalıyım??

aynı şeyleri zamanın da yaşamıştımm, annem çok ısrar etti devam et diye ben istemedim açıköğretimden devam ederim dedim sınava bile girmedim, sonra aöf tende vazgeçtim evlendim eşimm öyle her yerde çalıştırmam dedi şimid evde oturuyorummm:1::1: kpss falan gırdım ama umutsuzz
valla hayat senın canım kımseye bakma kendın ne yapmak ıstıyosan onu yapp

bende elimden gelen herşeyi yapmaya çalısıyorum bende girdim kpssye maalesf benimkide umutsuz:) iki ablam var onlar üni okuyamadılar bi tek ben okuyorum o yüzden çok istiyor annem.Banka sınavlarını takip ediyrm güzel bi iş bulursam açıköğretimden de devam ederim diyorum.Anneminde içi rahat olur belki:)

Back
X