Arkadaşlar merhaba. Şuan bi konuda çok kararsız kaldım ve yardımınıza ihtiyacım var. Bi firmada grafiker olarak çalışıyorum. Geçen hafta büyük bi firmadan iş görüşmesine çağrıldım. Başvuru yapmamıştım iş arayışında da değildim ama eski çalıştığım ajans önermiş onlarda görüşmeye çağırdılar. Neyse değerlendirmek istedim gittim. Çünkü imkanlar olarak ve yükselme konusunda çok daha iyi bir iş. Öğle aram 1 saat o boşlukta gidip geliyim dedim ama görüşme zaten B
1 saat sürdü işede geç döndüm mecburen. Bugün yine aradılar 2. Görüşme için yarın öğleden sonra genel müdürle görüşme olacakmış. Sanırım son görüşme olur diye düşünüyorum. Ama ben iş yerinden ne diye çıkmalıyım. Yani öğle boşluğunda desem yine geç kalma ihtimalim var bide şimdiki patron çok sorunlu son anda iş kitlerse görüşmeye geç kalırım. Geçen sefer aynını yaptı çünkü. Senin işin varmış yokmuş pek önemsemez. Öğleden sonra bi işim var deyip izin mi alsam yoksa yarın hastayım falan deyip hiç mi gitmesem. Normalde öyle devamsızlık yapan biri değişim zırt pırt izin almam giriş çıkış saatlerine dikkat ederim ama Birgün 15 dakka geciksem hep gecikiyorsuna gelir konu. Bende bundan nefret ediyorum. Kendimde suçluluk hissediyorum böyle izin alınca yada gitmeyince. Sanki bütün işler benim yüzümden aksamış muamelesi yapılmasından nefret ediyorum. Ne yapmalıyım bir el verin bu gardaşınıza