ailesi nasıl bi sorun oldu size? hemen ayrılık fikrini getirmeyin aklınıza.
Bazen öyle şeyler olurki ummadigin anda...evliyim ama mutsuzum....eşimle 1 haftadır konuşmuyoruz küçücük bir sorundan dolayı....aslında 6 aydır birssogukluk vardı arada...ailesi sayesinde evliliğim sürece en büyük kavgamizdi ...bu sebepten dolayı arada olsada mesafe oldu...artık ayrilmayi bile düşünür oldum...bazen diyorum sonradan olacağına şimdi olsun daha iyi....onun gözünde sadece çocuklarının annesi onlar için evliligi yurutuyorlar gibi yada bana öyle geliyor....eskiden yüksek ne yapar ne eder gönlümü alirdi şimdi umrunda değilmiş gibi...artık güvenemiyorum guvenipte sirtimi yaslayamiyorum .....ne yapacağımi hiç bilmiyorum....biryandan çocuklara uzuluyorum diğer yandan eşimi seviyorum....eşim özünde iyidir...arada zıt karakterliyiz bosansam ailem hiç biri arkamda olmicak bilmiyorum ama boylede kendimi uzuyorum...eşimin daha aldığı net maasi bilmem...devamlı aylık ücreti değiştiği için....eşim söylemiyor ama onun gözünde sanki sevgi bitmis gibi....hergün acabalarla yaşamak istemiyorum...kendimi kör bir kuyuda hissediyorum...hergeçen gün kayboluyorum....boguluyorum ....bana bir akıl verin ayrılmam mutlumu olurum yoksa dahadami cikmaza girerim....ben sırf çocuklar için kendimi onun gözünde mecbur birakilmak istemiyorum.....
ya bu para istiyorlar ediyorlar ya sinir bozucu ya. herkesin bir düzeni var canım. herkes parasını pulunu kendi kazansın. Eşinizle bi süre bncebu konu hAKkında hiç konuşmayın. sakin olduğu bir anda belirtin. ne var ne yoksa sizin ve çocuklarınız için yapması gerektiğinden bahsedin.
canım k. bakma senın eşini bal gibide seviyorsun. yok cocuklar ıcın bosanmayı göze alamıyorumda aılem arkamda degılde ben o yuzden bosanamıyorum lafı yalan. eşini cok seviyorsun. birazcık cok afedersin ama dırdır etmissin adamcagızda artık eskisi gibi alttan almıyor seni canım cıcım gulum barıslaım ne olur gıbı laflar etmiyor. niye etmiyor? söyliyeyimmi hemen. cunku aranızdakı o sevgi ve saygı ılıskısı varya neden oldu bılmıyorum ama o ılıskıyı zedelemissin. birde neden ailesi yuzunden kavga ediyorsun? onu anlamadım. bence hata etmissin ailesinin guvenını ve sevgısını kazanacagın yerde onları kendıne rakıp olark gorup kocana aılesını sıkayet edıp kafasını şişirip durmussun
Ben ailem arkamda değil diye bosanamiyorum demedimki ...eşimi sevmemis olsam 1 dk bile durmam zaten...ben ne evlenince nede bosanirsam kimseye guvenipte birşey yapmam....siz evliliğiniz boyunca eşinizin ailesi zırt pirt para isterse her fırsatta rahatsız olmazmisiniz ?????herkesin kendince bir düzeni var....kendi çocuklarımın riskini neden feda edeyim zor bir durum olmadikca....içinde bunun farkında ama ailesine hayır demeyi bilmiyor acisinida biz çekiyoruz.....
Eger belli sartlar altinda gayrimenkul alimina evet derseniz ilerde karli cikarsiniz cunki Istanbulda arsa daire v.s her gun degerini artiriyor ileride de kesin donus yaparsaniz iyi bir siginaginiz olur tabi ama sadece sizin ile alinmayacak kaldi ki oyle arsa kalmak pek kolay degil ortalama arsa alsaniz fiyatlar iyimser bir rakam ile 300 bin avrodan asagida degildir bide buraya apartman yapildigini dusunursek maliyet bir hayli artar ve isin icinden cikilamaz bir durum alir .
''bosansam ailem hiç biri arkamda olmicak '' bu cümleyi sen kurmadın mı? ben senın yazından alıntı yaptım cunku. sımdı ben senın kurdugun bu cumleden . ailen arkanda destekçi olursa bosanmayı hemen goze alır bosanırmıssın gıbı algılarım. o yüzden öyle yazdım cnm. tabikii rahatsız olurum herkesin rızkı ayrı. ama senın gıbı kocama dıırdır yapıpta aramı acmam.sakın alınma benım yazış tarzıma :) cunku bende bır kadınım. senı ıncıtmek ıcın yazmıyorum. neden elinde maşa varken sen kendi elini yakıyorsun be gülüm?? kocanla aranı acıyorsun bıraz kafayı kullan. bırak eşin düşünsün. eşin körmü? görmüyormu? sen kendını nıe kotu edıyorsun. senın aç acıkta bırakıyormu kocan?? cocuklarının ıhtıyacını karsılıyormu? evnzarabnz varmı? eger yoksa bır borcun altına gır eşin kendısı kesıcek para vermeyı. bırde esının aılesı calısmıyormu durumları nasıl? sımdı eger durumları ıyı degılse sncta anne babası napsın adam gondermeyıp
Ben tam olarak konuyu anlayamadım.
Eşinizden boşanmak istiyorsunuz da aileniz arkanızda durmayacağıiçin mi boşanamıyorsunuz?
Eşinizi seviyorsunuz aradaki problemi çözmek için ne yapmanız gerektiğini mi danışmak için yazdınız?
Maddi konularda eşinizin tutumunu değiştirmek istediğinizden dolayı mı açtınız?
Benimde demek istediğim paran varsa yaparsın yoksa sirtini dak kimse aramazsin .....cok sinir bozucu bi durum ! parasi olmayan yok arsaya , yok ev almaya filan kalkismasin sizemi guveniyolar canim aaasinir oluyorum boylelerine !!!! artik herkes evli barkli olmus ya rizki ayri ne diye durmadan para istenirki sanki yurtdisindakiler parayi yerlerden topluyolar bende bazen bu tur seylerle karsilasiyorum da ordan biliyorum . umarim araniz kisa zamanda duzelirde bir yuva yikilmaz cocuklarda babasiz kalmaz...
para konusunda seni çok iyi anlıyorum benimde başımın belası bir kaynım var kocamda ona hayır diyemez.biz kadınlarda böyle sinir oluruz işteseninde eşinle aran bu maddi konular eşinin ailesinin anlayışsızlığı yüzünden bozulmuş aranıza soğukluk girmiş.erkekler keşke daha akıllı olabilseler ama yok beyinlerini kullanmamayı tercih ediyorlar sen yinede güzellikle iyilikle içinden geçenleri eşinle paylaş sürekli dile getir umarım eşin kendine gelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?