Kararsızım mutsuzum .........

cicili82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
26
0
0
Diğer
Bazen öyle şeyler olurki ummadigin anda...evliyim ama mutsuzum....eşimle 1 haftadır konuşmuyoruz küçücük bir sorundan dolayı....aslında 6 aydır birssogukluk vardı arada...ailesi sayesinde evliliğim sürece en büyük kavgamizdi ...bu sebepten dolayı arada olsada mesafe oldu...artık ayrilmayi bile düşünür oldum...bazen diyorum sonradan olacağına şimdi olsun daha iyi....onun gözünde sadece çocuklarının annesi onlar için evliligi yurutuyorlar gibi yada bana öyle geliyor....eskiden yüksek ne yapar ne eder gönlümü alirdi şimdi umrunda değilmiş gibi...artık güvenemiyorum guvenipte sirtimi yaslayamiyorum .....ne yapacağımi hiç bilmiyorum....biryandan çocuklara uzuluyorum diğer yandan eşimi seviyorum....eşim özünde iyidir...arada zıt karakterliyiz bosansam ailem hiç biri arkamda olmicak bilmiyorum ama boylede kendimi uzuyorum...eşimin daha aldığı net maasi bilmem...devamlı aylık ücreti değiştiği için....eşim söylemiyor ama onun gözünde sanki sevgi bitmis gibi....hergün acabalarla yaşamak istemiyorum...kendimi kör bir kuyuda hissediyorum...hergeçen gün kayboluyorum....boguluyorum ....bana bir akıl verin ayrılmam mutlumu olurum yoksa dahadami cikmaza girerim....ben sırf çocuklar için kendimi onun gözünde mecbur birakilmak istemiyorum.....

ailesi nasıl bi sorun oldu size? hemen ayrılık fikrini getirmeyin aklınıza.

Hep maddiyat yüzünden ben çocuklarımın geleceğini düşünmek zorundayim...ıst arsa alıp apartman yapacaklardı sözde eşimin ortak olmasını istediler...yurt dışında yasiyoruzya biliyorum hepsi üstümüze kalacak kardeşleri adam akıllı calismiyorki hangi parayla yapılacak eşim bu ise karismasin diye çok büyük kavga ettik....bunun gibi her fırsatta para isteyerek....evliliğim boyunca hep istediler....

Son düzenleme:
Bazen öyle şeyler olurki ummadigin anda...evliyim ama mutsuzum....eşimle 1 haftadır konuşmuyoruz küçücük bir sorundan dolayı....aslında 6 aydır birssogukluk vardı arada...ailesi sayesinde evliliğim sürece en büyük kavgamizdi ...bu sebepten dolayı arada olsada mesafe oldu...artık ayrilmayi bile düşünür oldum...bazen diyorum sonradan olacağına şimdi olsun daha iyi....onun gözünde sadece çocuklarının annesi onlar için evliligi yurutuyorlar gibi yada bana öyle geliyor....eskiden yüksek ne yapar ne eder gönlümü alirdi şimdi umrunda değilmiş gibi...artık güvenemiyorum guvenipte sirtimi yaslayamiyorum .....ne yapacağımi hiç bilmiyorum....biryandan çocuklara uzuluyorum diğer yandan eşimi seviyorum....eşim özünde iyidir...arada zıt karakterliyiz bosansam ailem hiç biri arkamda olmicak bilmiyorum ama boylede kendimi uzuyorum...eşimin daha aldığı net maasi bilmem...devamlı aylık ücreti değiştiği için....eşim söylemiyor ama onun gözünde sanki sevgi bitmis gibi....hergün acabalarla yaşamak istemiyorum...kendimi kör bir kuyuda hissediyorum...hergeçen gün kayboluyorum....boguluyorum ....bana bir akıl verin ayrılmam mutlumu olurum yoksa dahadami cikmaza girerim....ben sırf çocuklar için kendimi onun gözünde mecbur birakilmak istemiyorum.....

canım k. bakma senın eşini bal gibide seviyorsun. yok cocuklar ıcın bosanmayı göze alamıyorumda aılem arkamda degılde ben o yuzden bosanamıyorum lafı yalan. eşini cok seviyorsun. birazcık cok afedersin ama dırdır etmissin adamcagızda artık eskisi gibi alttan almıyor seni canım cıcım gulum barıslaım ne olur gıbı laflar etmiyor. niye etmiyor? söyliyeyimmi hemen. cunku aranızdakı o sevgi ve saygı ılıskısı varya neden oldu bılmıyorum ama o ılıskıyı zedelemissin. birde neden ailesi yuzunden kavga ediyorsun? onu anlamadım. bence hata etmissin ailesinin guvenını ve sevgısını kazanacagın yerde onları kendıne rakıp olark gorup kocana aılesını sıkayet edıp kafasını şişirip durmussun

ya bu para istiyorlar ediyorlar ya sinir bozucu ya. herkesin bir düzeni var canım. herkes parasını pulunu kendi kazansın. Eşinizle bi süre bncebu konu hAKkında hiç konuşmayın. sakin olduğu bir anda belirtin. ne var ne yoksa sizin ve çocuklarınız için yapması gerektiğinden bahsedin.

ya bu para istiyorlar ediyorlar ya sinir bozucu ya. herkesin bir düzeni var canım. herkes parasını pulunu kendi kazansın. Eşinizle bi süre bncebu konu hAKkında hiç konuşmayın. sakin olduğu bir anda belirtin. ne var ne yoksa sizin ve çocuklarınız için yapması gerektiğinden bahsedin.

evet bu para konusu yokmu her ailede var. benm annemlerın trılyonları gıttı sımdı napsın annem bosansınmı babamdan? para yuzunden. bence konu sahıbı bıraz kafayı calıstırmalı kocanın gozunu acmalı ama dırdır ederek değil herseyın bır uslubu var. tam kadında haklı ama adma ne yapsın? sncta annesı babası. ailesi ve kardeslerınıde anlamıyorum eger grckten sureklı para ıstıyorlarsa bu kocanızın cok yuz vermesındendır

canım k. bakma senın eşini bal gibide seviyorsun. yok cocuklar ıcın bosanmayı göze alamıyorumda aılem arkamda degılde ben o yuzden bosanamıyorum lafı yalan. eşini cok seviyorsun. birazcık cok afedersin ama dırdır etmissin adamcagızda artık eskisi gibi alttan almıyor seni canım cıcım gulum barıslaım ne olur gıbı laflar etmiyor. niye etmiyor? söyliyeyimmi hemen. cunku aranızdakı o sevgi ve saygı ılıskısı varya neden oldu bılmıyorum ama o ılıskıyı zedelemissin. birde neden ailesi yuzunden kavga ediyorsun? onu anlamadım. bence hata etmissin ailesinin guvenını ve sevgısını kazanacagın yerde onları kendıne rakıp olark gorup kocana aılesını sıkayet edıp kafasını şişirip durmussun

Ben ailem arkamda değil diye bosanamiyorum demedimki ...eşimi sevmemis olsam 1 dk bile durmam zaten...ben ne evlenince nede bosanirsam kimseye guvenipte birşey yapmam....siz evliliğiniz boyunca eşinizin ailesi zırt pirt para isterse her fırsatta rahatsız olmazmisiniz ?????herkesin kendince bir düzeni var....kendi çocuklarımın riskini neden feda edeyim zor bir durum olmadikca....içinde bunun farkında ama ailesine hayır demeyi bilmiyor acisinida biz çekiyoruz.....

Eger belli sartlar altinda gayrimenkul alimina evet derseniz ilerde karli cikarsiniz cunki Istanbulda arsa daire v.s her gun degerini artiriyor ileride de kesin donus yaparsaniz iyi bir siginaginiz olur tabi ama sadece sizin ile alinmayacak kaldi ki oyle arsa kalmak pek kolay degil ortalama arsa alsaniz fiyatlar iyimser bir rakam ile 300 bin avrodan asagida degildir bide buraya apartman yapildigini dusunursek maliyet bir hayli artar ve isin icinden cikilamaz bir durum alir .

Yanlış anlasilmasin benim son problemim ne ailesi nede para mevzusu....o konu 6 ay önce kapandı bu konuda anlastik zaten....ama bu konu üzerine ister istemez soğukluk girdi aramiza....bu ufacık problemde kuslugumuz baya uzadi....artık evin içinde daraliyorum .....hicbirsey yapmak gelmiyor içimden....şimdi karsima alıp konussam ayrilalim desem karşımda çocuk gibi ağlayacak vazgeçirmeye çalışacak el üstünde tutacak bir süre sonra eski monotonlugumuza kaldigimiz yerden devam edeceğiz....ben mutlu bir aile istiyorum...beni anlayan mutlu eden eş....artık yoruldum onun gozunde sadece çocuklarının annesi olarak hissediyorum ben bu cikmazdan çıkmak istiyorum....

Ben ailem arkamda değil diye bosanamiyorum demedimki ...eşimi sevmemis olsam 1 dk bile durmam zaten...ben ne evlenince nede bosanirsam kimseye guvenipte birşey yapmam....siz evliliğiniz boyunca eşinizin ailesi zırt pirt para isterse her fırsatta rahatsız olmazmisiniz ?????herkesin kendince bir düzeni var....kendi çocuklarımın riskini neden feda edeyim zor bir durum olmadikca....içinde bunun farkında ama ailesine hayır demeyi bilmiyor acisinida biz çekiyoruz.....

''bosansam ailem hiç biri arkamda olmicak '' bu cümleyi sen kurmadın mı? ben senın yazından alıntı yaptım cunku. sımdı ben senın kurdugun bu cumleden . ailen arkanda destekçi olursa bosanmayı hemen goze alır bosanırmıssın gıbı algılarım. o yüzden öyle yazdım cnm. tabikii rahatsız olurum herkesin rızkı ayrı. ama senın gıbı kocama dıırdır yapıpta aramı acmam.sakın alınma benım yazış tarzıma :) cunku bende bır kadınım. senı ıncıtmek ıcın yazmıyorum. neden elinde maşa varken sen kendi elini yakıyorsun be gülüm?? kocanla aranı acıyorsun bıraz kafayı kullan. bırak eşin düşünsün. eşin körmü? görmüyormu? sen kendını nıe kotu edıyorsun. senın aç acıkta bırakıyormu kocan?? cocuklarının ıhtıyacını karsılıyormu? evnzarabnz varmı? eger yoksa bır borcun altına gır eşin kendısı kesıcek para vermeyı. bırde esının aılesı calısmıyormu durumları nasıl? sımdı eger durumları ıyı degılse sncta anne babası napsın adam gondermeyıp

Eger belli sartlar altinda gayrimenkul alimina evet derseniz ilerde karli cikarsiniz cunki Istanbulda arsa daire v.s her gun degerini artiriyor ileride de kesin donus yaparsaniz iyi bir siginaginiz olur tabi ama sadece sizin ile alinmayacak kaldi ki oyle arsa kalmak pek kolay degil ortalama arsa alsaniz fiyatlar iyimser bir rakam ile 300 bin avrodan asagida degildir bide buraya apartman yapildigini dusunursek maliyet bir hayli artar ve isin icinden cikilamaz bir durum alir .

Bende bunları düşünerek olmaz dedimya....çünkü ailesi her sıkıştığında bizi sıkıştıracak streside yaşayan biz olacağız....sonradan kötü olmaktansa baştan kötü olmak daha iyi diye düşünüyorum....

''bosansam ailem hiç biri arkamda olmicak '' bu cümleyi sen kurmadın mı? ben senın yazından alıntı yaptım cunku. sımdı ben senın kurdugun bu cumleden . ailen arkanda destekçi olursa bosanmayı hemen goze alır bosanırmıssın gıbı algılarım. o yüzden öyle yazdım cnm. tabikii rahatsız olurum herkesin rızkı ayrı. ama senın gıbı kocama dıırdır yapıpta aramı acmam.sakın alınma benım yazış tarzıma :) cunku bende bır kadınım. senı ıncıtmek ıcın yazmıyorum. neden elinde maşa varken sen kendi elini yakıyorsun be gülüm?? kocanla aranı acıyorsun bıraz kafayı kullan. bırak eşin düşünsün. eşin körmü? görmüyormu? sen kendını nıe kotu edıyorsun. senın aç acıkta bırakıyormu kocan?? cocuklarının ıhtıyacını karsılıyormu? evnzarabnz varmı? eger yoksa bır borcun altına gır eşin kendısı kesıcek para vermeyı. bırde esının aılesı calısmıyormu durumları nasıl? sımdı eger durumları ıyı degılse sncta anne babası napsın adam gondermeyıp

Arkamda durmicak derken bu durumu onaylamicaklar ....babam eşime çok duskun...asla ayrilmamdan taraf olmicaklar....eşim bekarken çok gönderdi harcligina kadar gonderirmis ...evlenince dusun kurusu yoktu ailesi hiç destek çıkmadı dugun bütün masraflar için kredi çekti....ben ayrilirsam ailemden zaten beklentim yok olamazda....zaten maddi olarak ihtiyacta duymam zaten devlet boşanan kadına her türlü desteği veriyor....kendimize ait burda evimiz arabanız var....evde arabada krediyle alındı...başta dediğim gibi benim sorunun bu arsa para meselesi değil gitgide uzaklasmamiz ona kalben sorsam beni çok seviyor....ama bu soğukluk gitgide bendeki ve ondaki sevgiyi bitiriyor....bide ailesi zor durumda olsa elbet destek verecek ama ben her fırsatta istemelerine karsiyim....özellikle abisinin....

Ben tam olarak konuyu anlayamadım.

Eşinizden boşanmak istiyorsunuz da aileniz arkanızda durmayacağıiçin mi boşanamıyorsunuz?

Eşinizi seviyorsunuz aradaki problemi çözmek için ne yapmanız gerektiğini mi danışmak için yazdınız?

Maddi konularda eşinizin tutumunu değiştirmek istediğinizden dolayı mı açtınız?

cok sinir bozucu bi durum ! parasi olmayan yok arsaya , yok ev almaya filan kalkismasin sizemi guveniyolar canim aaa :47:sinir oluyorum boylelerine !!!! artik herkes evli barkli olmus ya rizki ayri ne diye durmadan para istenirki sanki yurtdisindakiler parayi yerlerden topluyolar bende bazen bu tur seylerle karsilasiyorum da ordan biliyorum . umarim araniz kisa zamanda duzelirde bir yuva yikilmaz cocuklarda babasiz kalmaz...

para konusunda seni çok iyi anlıyorum benimde başımın belası bir kaynım var kocamda ona hayır diyemez.biz kadınlarda böyle sinir oluruz işte:23:seninde eşinle aran bu maddi konular eşinin ailesinin anlayışsızlığı yüzünden bozulmuş aranıza soğukluk girmiş.erkekler keşke daha akıllı olabilseler ama yok beyinlerini kullanmamayı tercih ediyorlar:19:sen yinede güzellikle iyilikle içinden geçenleri eşinle paylaş sürekli dile getir umarım eşin kendine gelir canım:31:

Ben tam olarak konuyu anlayamadım.

Eşinizden boşanmak istiyorsunuz da aileniz arkanızda durmayacağıiçin mi boşanamıyorsunuz?

Eşinizi seviyorsunuz aradaki problemi çözmek için ne yapmanız gerektiğini mi danışmak için yazdınız?

Maddi konularda eşinizin tutumunu değiştirmek istediğinizden dolayı mı açtınız?

Eşimi seviyorum ama sinirlendigimde gözüm birşeyi gormuyor kendimi mutsuz hissediyorum....yol arıyorum bu sonsuzluktan kurtulmak istiyorum...en son tartışmamız ne ailesi içindi nede maddiyat ....ama birikim olunca bazen kabullenmek zor oluyor herşey inada biniyor.....

a
cok sinir bozucu bi durum ! parasi olmayan yok arsaya , yok ev almaya filan kalkismasin sizemi guveniyolar canim aaa :47:sinir oluyorum boylelerine !!!! artik herkes evli barkli olmus ya rizki ayri ne diye durmadan para istenirki sanki yurtdisindakiler parayi yerlerden topluyolar bende bazen bu tur seylerle karsilasiyorum da ordan biliyorum . umarim araniz kisa zamanda duzelirde bir yuva yikilmaz cocuklarda babasiz kalmaz...
Benimde demek istediğim paran varsa yaparsın yoksa sirtini dak kimse aramazsin .....
para konusunda seni çok iyi anlıyorum benimde başımın belası bir kaynım var kocamda ona hayır diyemez.biz kadınlarda böyle sinir oluruz işte:23:seninde eşinle aran bu maddi konular eşinin ailesinin anlayışsızlığı yüzünden bozulmuş aranıza soğukluk girmiş.erkekler keşke daha akıllı olabilseler ama yok beyinlerini kullanmamayı tercih ediyorlar:19:sen yinede güzellikle iyilikle içinden geçenleri eşinle paylaş sürekli dile getir umarım eşin kendine gelir canım:31:

İnan bana herzaman güzel dille anlattim bana hak verip ailesinede hayır diyememesi sinirimi bozuyor.....bu arsa olayı oldu ilk dayısının eşinden duydum abisi orda konuşmuşlar telde....sonra eşim anlattı eşime tek dediğim kelime ben ortak birşey istemiyorum bir iğne olsun ama benim olsun...mal yüzünden düşman olan aileleri duydum....eşimin demesi babası hayvanlarını satacakmis esimde sadece 4 5 bin euro gonderecekmis sonra herkes kendi dairesini yapacakmış...bu parayla hiç arsa gelirmi haydi geldi diyelim ailesi her defasinda kendi daireleri için isticek yada biz daitemizi yaptığımızda ay siz orda yaşıyorsunuz dairenizde kardeşlerin otursun her fırsatta bizi madden sikistiracaklar hamama giren terler misali....kardeşleri onun kadar çalışmayı emek vermeyi sevseler neyse herkesin beklentisi eşim bunlar olunca eşimle aramızda hep bir problem olacak....

AynıEşim yurt dışına gelmeden önce anne babasına çok söylemiş bak abimle iyi kazanıyoruz köyde hayat yok ıstanbulda elele verip ev yapalım herkesin bir evi barki olsun....babası asla koyden cikmam demiş 13 sene öncede ev fiyatları gayet iyiymiş...eşim bekarliginda yemedi icmedi gönderdi...ne gonderdiyse hayvana köyde arsaya ahıra verdiler...şimdi satsan karını bile cikartmaz....evlendik eşimin ailesi kendi ceplerinden bir yüzük bile almadilar...eşim omzunu kirdi 3 ay çalışması başlıyor ailesi üstüne haca gitmek için para istediler...düşünün eşim olan son parasını ailesine gönderdi benim yol masrafim dugun şu bu kredi çekti....evde bir süre beyaz esyam olmadan yaşadım...yeri geldi evde aylarca mutfak esyam olmadan yaşadım...ama onların gozunde biz dirtdortluk yaşıyoruz burda ev aldık oda krediyle 30 senelik...kira öder gibi oduyoruz hatta bize daha hesabıyla geliyor en azından odedigimiz para cope değil bankada toplaniyor ev sahibine verilen para cope gidiyor...4 senedir niye burda ev aldık diye dillerinden düşmedik...trye ailesinin yanına gittiğimizde neden burda ev almisizda ıst almamız daha iyiymiş biri hayırlı olsun demedi...ben ömür boyu burda yasatacaksam neden kirada kalimki...burda kiracı olim trde ev sahibi neye yarardiki....ailesinin amaci biz ev alalim onlar yasasin bizde kira koselerinde avrupanın en adı evlerinde yüksek fiyata deymeyen evde yasayalim....ben 2,5 sene cati katinda rutubetli 2 odalı tualeti mutfagin içinde tavanlardan şu akan evde yaşadım...yinede off demedim....ama kim dediki ne haldesiniz eviniz hayırlı olsun....demesinlerde yeterki yuvamda mutlu olayım....

Back
X