Kararsızım, ne yapacağımı hiç bilmiyorum :(

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
628
İstanbul
:15:Merhaba arkadaşlar ben Lise son sınıftayım . . 1.buçuk senelik bir ilşkim vardı 2009 ocak ayında başlamstı eylül ayında bitti. . Fakat o bitirmedi herseferinde msj atmalar ciddi olduğunu söylemeler görüşmek istemeler vs. . Neyse ayrılık sebebi ise birkaç kez aldatılma ve bunları affettkten sonra unutamamam oldu ! Bu yıl bizim mahallede oturan kerem adında bir cocuk vardı bu sene bizim okula geldi ve aynı sınıftaydık 2 sene önce bana açılmıştı kabul etmemiştim bu ayrıldığım emreyle başlamıstım cünkü ozaman . . Bu kerem ile emre aynı mahallede olduğumuz için yakın arkadaşlar olmasalar da hani birbirini tanıyan kişiler arkadaşlar.. ) Ben eylül ayında gerçekten emreyle aram kötü olduğunda kereme ilgi duymaya başladım birsüre sonra ondan hoşlandığımı farkettim :/ ama böyle bişeyin olmasıını istemiyodum cünkü arkadaş sayılırlardı. Onunda bna boş olmadığını faceden msjla söyledi. .sınıfta herkes anlamıştı aramızda bişeyler olduğunu ve buaradada emreyle görüşüyodum cünkü peşimi birtürlü bırakmıyordu halada öyle . .. =( Neyse keremle cıkmaya başladık buarada emreylede bitiremiorm kendini öldürceğini falan söylüyor :( Kereme okadar ümit verdim bırakamıyorum BEn neyapacagım arkadaşlar lütfen yardım edin çok karışık ve saçma gelebilir ama anlayın beni

Lise son sınıftasın, gidip derslerinle, sınavlarınla ilgileneceğine kafanı karıştıran şeylere bak...

Ne yapacağını soruyorsun madem, fikrimi söylim; hiçbiriyle görüşme.

Derslerine odaklan !

Kimse kendini öldürmeyecek...

Sizin bu konuyu açacak kadar önemsediğiniz "oğlanlar" sizin üstünüze üç beş ilişki daha yaşayıp onlardan da sonraki ilişkilerinde karşılarına çıkan kadınlarla evlenecek...

Hayat uzun, birkaç yıl sonra (kafanızı toplar da üniversiteye gidebilirseniz) bu olayları hatırlamayacaksınız... Hala hatırlıyor yahut bu tarz ilişkiler yaşıyor olursanız muhtemelen aynı mahallede, okuyamamış, kariyer sahibi olamadığı için tek umudu evlenmek olan bir genç kız olacaksınız... O durumda bile bunlarla evlenmeyin... (Kaldı ki onlar çoktan birilerini bulmuş olur o zamana kadar...)

bence orta da aşk falan yok
ikisini de boşver
karışık kuruşuk işlerle ne diye uğraşır bu gençler anlamam

Back
X