- Konu Sahibi jasmin_brs
ailesinin karışamıcandan nasıl bu kadar emin olabiliyorsun burda hiç okumadın mı ailesi uzakta bile olsa karışmaya devam edenleri.ben evlenmeden bir insanın nasıl sa evlendikten sonrada aynı şekilde devam ettiğine inanıyorum.bence evlenmeden herşeyi düşün derim bekarken aile hesaba katılmıyor ama evlendikten sonra uzaktada olsa bir tlf dahi olsa huzursuzluk yaratmaya yeter ve bence evlilikte eşin aileye karşı eşini savunması çook önemli bunları dikkate al derim..Onun Beni sevdigine eminim hem benim iyligim için istiyo bunu bılıyorum ztn bız evlenınce baska bi şehirde yasıycaz ve ayda yılda bi goruscez ailesiyle cunku sevgilim polis o yuzden ailesi evlenınce karısamıycak bize bunu sevgilimde dio bızım bızden baska kımsemız olmıycak ve ben güvenıyorum ona o benı hıc uzmedı bu gune kadar ama böle konudada ailesini karsısına almasını istemem eger ailesi baska bişi daha cıkarırsa yada bana daha cok karısmaya baslarsa o zaman gercekten kaybeder beni daha ztn evlenmemıze cok var o zamana kdr hersey bellı olur umarım butun yorumlarınız için cok teşekkur ederım...