• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızım.. Ya onla Ya onsuz...

Onun Beni sevdigine eminim hem benim iyligim için istiyo bunu bılıyorum ztn bız evlenınce baska bi şehirde yasıycaz ve ayda yılda bi goruscez ailesiyle cunku sevgilim polis o yuzden ailesi evlenınce karısamıycak bize bunu sevgilimde dio bızım bızden baska kımsemız olmıycak ve ben güvenıyorum ona o benı hıc uzmedı bu gune kadar ama böle konudada ailesini karsısına almasını istemem eger ailesi baska bişi daha cıkarırsa yada bana daha cok karısmaya baslarsa o zaman gercekten kaybeder beni daha ztn evlenmemıze cok var o zamana kdr hersey bellı olur umarım butun yorumlarınız için cok teşekkur ederım...
ailesinin karışamıcandan nasıl bu kadar emin olabiliyorsun burda hiç okumadın mı ailesi uzakta bile olsa karışmaya devam edenleri.ben evlenmeden bir insanın nasıl sa evlendikten sonrada aynı şekilde devam ettiğine inanıyorum.bence evlenmeden herşeyi düşün derim bekarken aile hesaba katılmıyor ama evlendikten sonra uzaktada olsa bir tlf dahi olsa huzursuzluk yaratmaya yeter ve bence evlilikte eşin aileye karşı eşini savunması çook önemli bunları dikkate al derim..

bir kere aile yapısını basda bilmiyomuydu kapalı bir kızla çıksaymış ozaman çok ehli takva bi çocuksa niye birisiyle çıkıyo aile çıkmaya karşı değilde başının açık olmasına mı karşı? başı açıkmı diceklerine namaz kılıyormu ,ahlakı nasıl diye sorsunlar,hep erkek arkadasın çok anacı -babacı desene ben bu kızı sevdim kimse bana karışamaz diyemiyomu? seni açık sevdiyse açıksındır zorlamayla olmaz, içinden gelmesi gerek göstermelik ibadet yapmak derim ben bu duruma,konu komşu es dost kapalı diye kızda kapansın oldu başka derdi.....

Son düzenleme:
Onun Beni sevdigine eminim hem benim iyligim için istiyo bunu bılıyorum ztn bız evlenınce baska bi şehirde yasıycaz ve ayda yılda bi goruscez ailesiyle cunku sevgilim polis o yuzden ailesi evlenınce karısamıycak bize bunu sevgilimde dio bızım bızden baska kımsemız olmıycak ve ben güvenıyorum ona o benı hıc uzmedı bu gune kadar ama böle konudada ailesini karsısına almasını istemem eger ailesi baska bişi daha cıkarırsa yada bana daha cok karısmaya baslarsa o zaman gercekten kaybeder beni daha ztn evlenmemıze cok var o zamana kdr hersey bellı olur umarım butun yorumlarınız için cok teşekkur ederım...

ahh ahhh...
hep öyle derler...

''sevgılım benden bi karar beklıyo şimdi ya kapanıp birlikte mutlu olcakmısız yada ayrılıp ıkımızde uzulcekmısız...''

tek diyecegim aklinizi basiniza devsirin.
sen evet diyince mutlu olacaksiniz ama hayir deyince mutsuz olacakmissiniz haa???
basin tekmeyi bu kiroya...
sizi kime bir karar vermeye zorlayamaz bu konu hakkinda...
kapanmak ya da acilmak kisinin kendi tercihi...
ne demek kapanirsan evleniriz mutlu oluruz ama acik olmak istersen ayriliriz...?
seni kapanacagin icin sevecekse hic sevmesin erkek bozuntusu ayy cok sinir oldum tutamiyorum kendimiiii :47:
adam olsun da ailesine soz gecirsin, benim kiz arkadasim tanistigimda da boyleydi simdi de basi acik onun kararina saygi duyun desin...

secimi sana birakip kendi cikari dogrultusunda yol cizmesi zaten sana saygi ve sevgisinin olmadigini gosterir..madem kapali istiyormus secimini bastan yapacakmis yada bastan sana bunu soyleyecekmis..bu ne simdi?sirf ailesi elaleme rezil olmayalim mantigiyla istiyorlar yoksa inancli insanlar bu sekilde asla davranmaz..kesinlikle taviz verme..seni seviyorsa sonuna kadar arkanda olurdu seni savunurdu onlara karsi,kimsenin ozellikle bu konuda kesinlikle karisma hakki yok sana bu esin bile olsa..
malesef ki senin es adayin simdiden arkanda degil..iyi dusun tasin derim..

önce şunu sorucam eğer şuanki sevgilin olmasaydı da kapanmayı düşünür müydün?
eğer cevabın evetse zaten böyle bi başlık açmazdın bence.
demek ki içine sinmiyor ki dert yanıyorsun. istemediğin hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsin
sevgilin seni böyle beğendi böyle çıkmaya başladı böyle sevdi.
eğer kendilerine göre bir kız istiyorsa buna baştan bakabilirdi.
ayrıca bu nasıl sevgi ki seni olduğun gibi kabul etmiyor kapanmazsan ayrılıcakmışsınız bir de.
kusura bakma ama bu gerçek sevgi değil
ayrıl diyenlere gıcık olurum ama bence seni istemediğin bir şeye zorlayan ve sevgi ne demek bilmeyen bir adamla yollarını ayırmanın vakti gelmiş de geçiyor bile.

yorumlarınız ıcın cok tesekkurler bende bu konu hakkında dusunup tasındım ve sırf onlar ıstedı dıye hıc bısıdenvazgecmemeye karar verdım.. iyikide öle yapmısım ayrıldktan sonra ögrendım kı ztn ben ne yaparsam yapayım onun ailesi benı ıstemıycekmıs nedenı de ne bılıyormusunuz.. cok komık bi sebeb neymıs efendım benım boyum kısaymıs yakısmıyomusz ben cırkınmısım fln fılan benı begenmıyolarmıs yanı bıde dınden ımandan bahsedıolar ıste sen Allahın yarattıgını nasıl begenmezsın ben mı ıstedım boyumun kısa olmasını ztn o kdrda kısa degılım 1.60 ım oda 1.7o arada 10 cm var yaa aklım almıyo bunu neyse umarım kendılerıne uzun bı kız bulurlar...

Bugün bunu isteyecekler yarın daha neler neler isteyecekler bu isteklerin sonu gelmeyecek bunları bilerek tercihini yap derim

Back
X