kararsızım yardım edın S

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaslar ben 15 gundur yurttayım okul nedenıyle koyumu cok ozledım haftaya gıtmek ıstıyorum 20 gun olmus olcak haftaya gıdersem koyume .az yanı 20 gun aslında ayın 17dınde gıtmeyı dunusuyordum cunku 21 marrta sevgılmın dogumgunu haftaya gıdersem bır hafta kalıp doncem dolayısıyla dogumgununde yanında olmıcam oda senbılırsın benı sarmıyo ozel gun falan dedı .gidersem ayın 10 unda gıtcem 18ın doncem yada ayın 17sınde gıtcem dogumgunudede orda olcam ama ozaman daha 2hafta var sabredemıyom artıkkk cok ozledım aılemı sevgılımı sıkıldımmm yardım edınn

sevgilin aksini söylese de kırılır bence. ne diyecek sana ' hayır doğum günümde burada ol ' mu

ben olsam sevgilimin dogum gununde orda olurdum :) öyle 15 gunde bir koyune gitmeye çalışırsan o okul biraz zor biter zaten sınav haftasıdır bilmem nedir 2 ay memleketine gidemeyen arkadaşımı biliyorum

ama tamam dogumgunude yanında olım gec gelım ozamn az daha beklıyım dedım ı dusun dedı bana bıde aılemde sevgılımde aynı yerde aynı memeleketteyım sevgılmıle aılemle .bılemedım . arada daha 13 gun var ben sık gıden bır ınsanım bu arada 2 haftada bır gıttıgımı bılırım ılk donem cunku aılemı yasadıgım yerı sevgılım cok ozluyorum ve babamla yasıyorum sadece aklım orda kalıyo ozlemıstır benı ıyımı kotumu ya bısı olursa dıye :S buna ragmen derslerımı gectım sorun olmadı yanı .bılemedım arkadaslar :S kırılmaz dıye dsunuyom cunku sevgılıler gununde gıt okula demıstı devamsızlık yapma erken kutlarız falan demıstı ozel gun benı sarmıyo faln dedı ama bılemedım arkadaslar ogun yanında olmasam burdan bısıler yolar sup.yaparım dıye dusunudum her ozelgunlerde yanyanaydık degısık olsun bu sefer bılemedım

illa geç gidemem çok özledim diyosan gittiğin zaman kutlarsınız, bence önemli olan tam gününde kutlamak değil beraber olmaktır.ben doğum günümü hiç tam tarihinde kutlamadım arkadaslarımla hep beraber olabilelim kimse eksik kalmasın diye, yine sevgilimle ilk senemizde hic bi özel günümüzü tam tarihinde kutlayamadık ben il dışında okuduğum için.bence tamamen birlikte olup güzel zaman gecirmek önemli tarih çok da önemli değil

Sizin ve sevgilinizin düşüncesini bilemem, ama bence doğum günü o kadar da günü gününe kutlanması gereken bir gün değil.
Gitmemek sizi mutsuz edecekse gidin köyünüze, özlem giderin.
Dönüşte de güzel bir şekilde, gereken önemi vererek kutlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…