Kararsızım yardımcı olabilirmisiniz bana???

karamella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
11
0
86
K.K.T.C.
Kızlar ben bahar aylarında estetik olmayı düşünüyorum ve iki isim arasında kaldım Teoman doğan ve Yakup avşar.Bu cerrahlarda daha önce estetik olan varsa bana bilgi verebilirmi?çünkü burum zorlu bir burunmus kemerli olmamasına rağmen kaydirigubbakcemile3. Bir de estetikten sonra belli aralıklarla burun uçlarınıza dolgu maddesi koydurttunuzmu dolgu maddesi koyulmayan burunların düştüğünü gördüm.yanılıyomuyum acaba??

Ben bole bir seyi hic duymadim sanmiyorumda bunca kisi olmus amaliyat yani birisi derdi ole bir sey olsa ki insallah olmazzzzzzz :(

yakup avsari derim ben!

birde bi amerikan sitesinde okudum burunlarina dolgu koyulan bazi maddeler burundaki hucreleri olduruyormus ve mosmor olmus deri gibi gorulen yerler oluyormus
doktorunuzu bunu sorun!

mrb cnm, ben yakup avşara oldum .
yakup bey bence başarılı bir cerrah tavsiye ederim..bende çok isim arasında kalmıştım..ama yüze uygun ve doğal çalışanları tercih et..doğallık çok önemli. benim ifadem hiç değişmedi hatta kilomu aldın kilomu verdin diyenler oldu..hem bu kadar gizli hemde yüzümü 6-7 yaş daha genç gösteren bir hal aldı.. ancaak iki delik arasında çok hafif bir simetri sorunu var..onu da söylemeliyim..ancak alttan bakan farkedebilir..anlaması zor çok ince bir fark...merak edersen facebook da resimlerim var ordan bak..adım meltem yalçın ...bol şans diliyorum:)) bu birazda şans işidir

Back
X