Kararsizim yardiminiza ihtiyacim var

Allah mutlulugunuzu daim etsin.
Umarim benim esimde bir an once uyum saglar Turkiye'ye.
Gerci her sey zor onemli olan bu zorluklara beraber gogus germek degil mi :)
Evet yabanci es secerek biz zor olani sectik ama pisman degiliz en onemliside bu :)

Kesinlikle pisman degiliz :69: Arada gercek sevgi olduktan sonra her zorlugun ustesinden gelirsiniz Allah sizi ayirmasin insallah en kisa zamanda hayatiniz yoluna girer :29:

Kesinlikle pisman degiliz :69: Arada gercek sevgi olduktan sonra her zorlugun ustesinden gelirsiniz Allah sizi ayirmasin insallah en kisa zamanda hayatiniz yoluna girer :29:

Allah sizide ayirmasin insallah...
Umarim en kisa surede hayatimiz duzene girer burada paylasirim sizlerle.
Guzel yorumunuz icin tesekkur ederim...

Canim hangi Ülkede yasiyorsun? bence her Ülkeye ayak uydurabilmeli Insan.. mesela Ingilizcen süperse, international bir Firmaya veya Havaalanlarinda calisabilirsin.
Öyle yada böyle, kesinlikle esinden ayrilma derim.. beraber olun herzman :)

Canim hangi Ülkede yasiyorsun? bence her Ülkeye ayak uydurabilmeli Insan.. mesela Ingilizcen süperse, international bir Firmaya veya Havaalanlarinda calisabilirsin.
Öyle yada böyle, kesinlikle esinden ayrilma derim.. beraber olun herzman :)

Ulke konusunda problemim yok biliyorum ki bir sure sonra ayak uydururum canim ama..
Burada her gecen gun borca giriyoruz anneminde dusuncesi bu yonde Turkiye'ye gelin en azindan destek olurum yavastan kaparsin borcunu diyor.
Esim is bulamazsa ailem sorun etmez kesinlikle insan halinden anlarlar.
Ben calisirim esim is bulana kadar evde durur.
Gerci bu devirde kadini erkegide kalmadi ki insan zor zamaninda destek olmali birbirine.
O borclari beraber yaptik esim tembellik yapmadi gece yarilarina kadar calisti.
Ama yetmeyince yetmiyor esim buna deger biliyorum herseyi goze alarak evlendim.
Belki cok iyi bir is bulur Turkiye'de sans yuzumuze guler.
Esimide goturecegim benimle zaten oda mutlu oldu gerekirse zorluk cekerim ama yanimda ol yeter diyor.
Biz bir ara 1 ay ayri kalmak zorunda kaldik vize yuzunden o an cok zorluk cektik birbirimizden ayri belki bu kez 7 ay ayri kalmak zorunda kalacaktik.
Zorlukta cekeceksek beraber cekelim istiyorum.
Ama buranin dilini ogreneyim felan derken gun be gun borca giriyoruz.
Bu yuzden bu acil karari almak zorunda kaldik.
Hakkimizda umarim hayirlisi olur...

Bn evli fln değilim ama ablacım bnce de ayrı kalmayın
orda kalacaksanız sizde onun yükünü bir türlü hafifletmeye çalışın
veya Türkiyeye dönseniz d:))

umarım Allah hayırlısı neyse onu verir ve mutluluğunuzu bozmaz inş :nazar::16:

Bn evli fln değilim ama ablacım bnce de ayrı kalmayın
orda kalacaksanız sizde onun yükünü bir türlü hafifletmeye çalışın
veya Türkiyeye dönseniz d:))

umarım Allah hayırlısı neyse onu verir ve mutluluğunuzu bozmaz inş :nazar::16:

Haklisin ayri kalmak ona da bana da zor olacak.
Zorluklari beraber asmak en iyi yol :)
Canim sende asker yolu bekliyorsun sanirim Allah kavustursun bir an once insallah.
Hayirli tezkereler dilerim.:72:

bence türkiyeye gelmek iyi bir fikir değil çünkü eşin burda çalışamayacak sen de hemen iş bulamayabilirsin daha çok sıkıntı olur
orda kalıp borçlarınızı yavaş yavaş kapatırsınız geç olsun güç olmasın
bu arada eşinin iş yerine daha yakın bir eve taşınamıyor musunuz? yol masrafı gider hiç değilse
sen de bir an önce dil öğren iş hayatına bir yerden girmeye başla
kısa zamanda toparlarsınız

Yazılan yorumları falan okuyamadım görünce direkt yzma gereği duydum. Ne yaparsan yap ama eşinle birlikte yap ASLAAA ayrı kalmayı düşünme malesef ayrı kalınca bir şeyler yitiriliyor, özlemden dolayı sorun cıkarıyorsun ister istemez bu da ilişkiyi yıpratıyor birbirinden ayrı farklı yerlerde çalışan çiftler etrafımda örnekleri cok oldu hepsi değil tabiki genelleme yanlış olur ama bir çoğu bu ayrılığı kaldıramadılar ve ayrılıkla sonuçlandı. Bence farklı cözüm yolları bulmayı deneyin ayrılık senecegini ortadan kaldırın..

bence türkiyeye gelmek iyi bir fikir değil çünkü eşin burda çalışamayacak sen de hemen iş bulamayabilirsin daha çok sıkıntı olur
orda kalıp borçlarınızı yavaş yavaş kapatırsınız geç olsun güç olmasın
bu arada eşinin iş yerine daha yakın bir eve taşınamıyor musunuz? yol masrafı gider hiç değilse
sen de bir an önce dil öğren iş hayatına bir yerden girmeye başla
kısa zamanda toparlarsınız

Merkeze yakin evlerin kirasi ates pahasi daha cok masrafimiz olacak.
Esimle bizim burada kimsemiz yok destek olacak yardim edecek.
Kafamin karisikligida bu yuzden yukari tukursem biyik assagi tukursem sakal.
Allah'im yardimci olsun umarim dogru olan karari veririm.

Yazılan yorumları falan okuyamadım görünce direkt yzma gereği duydum. Ne yaparsan yap ama eşinle birlikte yap ASLAAA ayrı kalmayı düşünme malesef ayrı kalınca bir şeyler yitiriliyor, özlemden dolayı sorun cıkarıyorsun ister istemez bu da ilişkiyi yıpratıyor birbirinden ayrı farklı yerlerde çalışan çiftler etrafımda örnekleri cok oldu hepsi değil tabiki genelleme yanlış olur ama bir çoğu bu ayrılığı kaldıramadılar ve ayrılıkla sonuçlandı. Bence farklı cözüm yolları bulmayı deneyin ayrılık senecegini ortadan kaldırın..

Tesekkur ederim zaman ayirip yorum yaptiginiz icin...
Evet ayri kalirsak heleki yeni evli cift olarak belkide tamir edemeyecegimiz sorunlarimiz cikacak.
Su anda nerede olursam esimle olmaya karar verdim seviyorum ve bu sevgi bitmesin istiyorum..
Maddi konuda elbet sonsuza kadar boyle gidecek degil.
4 yil flort zamanimizda bazı zamanlar ayri kaldık uzaktan uzaga idare ettik ama bu sefer ayriligi kaldiramayiz.
Cok zor oluyor ayri olmak ozlem cekmek haklisinizz.

Sence Türkiye'ye gelirsiniz işten başka ne sıkıntılarla karşılaşabilir eşin, yabancı oldugu için...
Ben de yabancı bir çocukla görüşüyorum ınternetten, o yüzden soruyorum canım...

Sence Türkiye'ye gelirsiniz işten başka ne sıkıntılarla karşılaşabilir eşin, yabancı oldugu için...
Ben de yabancı bir çocukla görüşüyorum ınternetten, o yüzden soruyorum canım...

Harf yanlışlıgı olmuş. Eğer Türkiye'ye gelirseniz sence ne gibi sıkıntılar ya da artı durumlar yaşanabilir demek istemıştim.

Back
X