kararsızım

malefiz2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
4
0
86
51
Merhaba arkadaşlar, görüş ve önerileriniz benim için çok önemli
Hayatım ile ilgili bir karar vermem gerek ancak başlığımda olduğu gibi kararsızlık yaşıyorum. 4 yıl önce ikinci evliliğimi yaptım eşimi çok seviyorum ve seviliyorum ancak işlerimiz gereği ayrı şehirlerde yaşıyoruz her ikimiz de kamu kuruluşunda çalışıyoruz, çok uğraştık ama bir türlü tayin olmadı ayrı şehirlerde olmamız evliliğimizi maddi ve manevi açıdan oldukça zorlaştırıyor. Benim emekli olmama 2 yılım kaldı bu süre içerisinde çalıştığım iş yerinden tazminatımı alıp eşimin yanına gitmeli bu süreyi özel sektörde çalışarak geçirmeli miyim yoksa ayrı ayrı yaşamaya devam etmeli miyim bilemiyorum. siz olsanız ne yapardınız

Emekli olduktan sonra çalışmayacaksan sırf prim doldurmaksa bence eşinin yanına git

Yerinizde olsam beklerdim sabrederdim 2 yıl daha. Çogu gitmiş azı kalmış gibi düşünün. Ve tam yolun sonuna gelmişken vazgeçmiş gibi olmuş olursunuz. Bu devirde özelde çalışmak demek (heleki devleti bırakıp özele geçmek) akıl karı degil. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ayrı ayrı yaşamak mı kesinlikle tavsiye etmem araya soğukluk girer alışamazsınız aynı evde yaşamaya.

Eşinizin yanına gidin derim

aslında kafamda öyle çok soru var ki
bir tarafım onca yıl sonra her anlamda beni tamamlayan diğer yarımı bulmuşken ve geride ne kadar ömrümüzün kaldığını bilmezken ayrı yaşamak zorunda kalmak
diğer yandan yıllarımı ve emeğimi verdiğim ve çok da severek çalıştığım işimden ayrılmak ve hiç bilmediğim bir iş ortamında yeniden bir başlangıç yapmak

Canım benim kimse önünü göremez kimse ayrılmak içinde evlenmez bu yüz
Canım benim kimse önünü göremez kimse ayrılmak içinde evlenmez bu yüzden hayatın bize neler yaşatacagını bilemeyiz yerinde ben olsaydım gelecegimi garantiye alır öyle karar verirdim anladıgım kadarıyla 4 yıldır bu şekilde idare ediyorsunuz 2 yıl daha sabredebilirsiniz.

ayrıl tazminatı al eşinin yanına git. yaş süreni de orada doldur.

2 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçer yıllarca emek vermişsiniz biraz daha sabredin bırakmayın işinizi

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
geçen 4 yıllık süreç gerçekten çok zorluydu her ikimizde çok yıprandık, 2 yıl çoğu insan için az bir zaman ama benim için çok uzun
maddi anlamda hiçbir sorunum olmadı güçlü bir kadın oldum hep kimseye boyun eğmeden kimseye muhtaç olmadan evladımı en güzel şartlarda yetiştirdim ve iki kişilik mutlu bir dünya da yaşıyorduk ama hep bir aile özlemi kaldı içimde bu yüzden yaptım ikinci evliliğimi 4 yıl da bunun için sabrettim ama şu an bir tercih yapmam gerek
Çünkü, ne kendi hayatıma ne de aileme ait değilim arada kaldığımı hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…