• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsızım

Cimcimeelif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2018
19
5
1
31
Merhaba arkadaslar burayi ara ara takip ediyorum. Yazmak bu güneymis.
Burada birbirine destek olan cok aklı başında akıllı kadınlar var, benimde icinden cikamadigim bi gönül iliskim:KK53: o yuzden destek almaya geldim :)

Yasim 25, arkadasim 26. Ama iletisim hep ergen misali. Sorsak gelismis bir beyni var felsefe konusmayi seviyormus hatta yeterince argüman uretemedigim icin asagilanmisligim bile var:olamaz: ben kitap okumayi severim bolca da okurum ama felsefi tartisma kulturum yokmus ben de gec ogrendim. E olabilir ne bileyim asagilamadan da yol gosterilebilir sanki bilmiyorum.
parantez icin de hep şu cümleleri duyuyorum ‘turk kadinlar zaten boyle kendini gelistirmez’ kezbanlar şöyleler böyleler. Gelin görüyor uzaktan mesela ay simdi bunun afrasi tafrasi cekilmez kezban falan diyor. Bunlar gercekten garip geliyor bana, tanimadan etmeden insanlar hakkinda atip tutup ozellikle de kadinlari degersizlestirmesine bozuluyorum.
Sonra benim yüz ifadem degisip aksine bi cumle soylesem sinirlenip daha cok saydiriyor, oklar bana dönüyor. O da yetmiyor o tartisma uzerine iki uc gun soguk davraniyor. Gercekten kafayi yicem. Ben kimseyle küs kalamam sorun neyse çözülsün kapansın derim hep ama konusmak mümkün olmuyor ne zaman konusmaya calissam is daha kötü hale geldi:KK43:

Neyse anlayışlı olup bi sey demiyorum o azaltti bu konusmalari bunu da bi sekilde azalttik yani.
Bu ara surekli sikayet halinde ne zaman telefonda konussam benim de icim kararıyor. Sanki hic bi konuda hic bi cozum yok her sey kapkara oyle bi çözümsüzlük kendimi nlp uzmani gb hissetmeye basladim:KK45: bu seferde son dedigi sey “sen de hep siradan seyler söylüyosun, baska bi sey katmiyorsun” lan senin sikayetlerin hep birbirinin aynisi ben ne yapayim??? Diyemiyorum. Ona da bozulup susuyorum :olamaz: benim bi sıkıntım olsa onu dinleyemiyor bi sey demiyor mesela sıkılıyor konu degisiyor kapaniyor.
Son konu dun aksama doğru görüntü aradım. (Uzakta oldugumuz zamanlarda ara ara ariyoruz sorun yok )
Uykuluydu. Acinca uykulu hali tatli geldi, agzimdan bi an ayy tipe bakk çıktı güldüm falan. Ama bunu o mahmur haline ithafen cocuk sever gb söyledim yani. Kötü bi niyetim yok.
Demez olaydim. Suratini astı dogru düzgün konusamadan kapatti. Neden tipe bak diyomusum. Açıklıyorum, haklisin yanlis anlasilabilir ama soyleme seklimden de anladigin gb dalga gecer gb soylemedim yine de kusura bakma diyorum, ama kime diyorum.
Yine yari küs gb yani.
Yıprandım, hep bi konuda suclu çıkmaktan, en ufak elestiri uyarımda gardını alıp kendini kapatmasından yoruldum. Ayrılık sonrasi uzun zaman toparlanamayan biri oldugum icin belki kacip idare ediyorum, ama artik ne yapmak istedigim konusunda bile bi fikrim yok. Kendimi yetersiz hissettirmeyi oylesine iyi basariyor ki, objektif yorumlarınıza ihtiyacım var :olamaz:

turk kadinlar zaten boyle kendini gelistirmez’ kezbanlar şöyleler böyleler. Gelin görüyor uzaktan mesela ay simdi bunun afrasi tafrasi cekilmez kezban falan diyor.
Ooo valla çok felsefik konuşuyormuş arkadaş çok etkilendim.. Kendisini çok geliştirmiş gerçekten...
Hayat "felsefesi" kendi çapında Türk kadınlarını ezmeye çalışmak başka da felsefe lafını kendisiyle birlikte kullanmaya gerek yok....

Türk erkekleri atomu mu parçalıyormuş peki?

G.t meme muhabbeti, futbol , 1-2 politika parçalama memleketi kurtarma = Türk erkeği

Abuk subuk booş konuşuyor işte evlat olsa sevilmez

Bu adamla buluşuyorsun iyi hoş da, seni mutlu ediyor mu , 2 çift güzel laf ediyor mu? Bana boş boş konuşuyor gibime geldi.

Son düzenleme:
Boş tenekeden çok ses çıkarmış
Arkadaşın cool takılmaya çalışan güya üfürükten filozofumsu tavırlar takınan sıkıcı birine benziyor
O konuştuğu zavazigonlarıda yanına gelmeden önce altını çizdiği ezberleyip tekrar ettiği bir kitapattan çalıyordur
Ezberlediği Konunun dışına çıkıp farklı bir felsefe konusu bulup açsan gözüne far tutulmuş tavşan gibi bakakalır:KK53:
Çok var etrafta onlardan

Türk erkekleri atomu mu parçalıyormuş peki?

G.t meme muhabbeti, futbol , 1-2 politika parçalama memleketi kurtarma = Türk erkeği

Abuk subuk booş konuşuyor işte evlat olsa sevilmez

Bu adamla buluşuyorsun iyi hoş da, seni mutlu ediyor mu , 2 çift güzel laf ediyor mu? Bana boş boş konuşuyor gibime geldi.
En son ne zaman duydum bilmiyorum o konuda da soyle düşünüyormuş. Liseli miyiz, olgun olmalıymışım falan filan. Konusmalari ya sikayet ya da beni birilerini elestiri halinde.
Ha bi de sey dedi hic ona iltifat etmiyormusum ben:işsiz: benden bekliyormus yani

Bazilari tekli koltuga sigiyorda,EGOSU 3 oda bir salon...
Onu doguran ANA da Turk kadini degilmiymis...
Kaybetme korkusu yasaya yasaya, boyle assagilanmaya sabrin varsa devam et iliskine..
Ama cok yipranirsin uzgunum..
Haklisiniz. Evet ego masallah mesleki olarak da iyi konumda herkes cevremde falan saniyor herhalde.
Beni dusunduren bu adam boyle degildi, disardan bakinca sessiz efendi biriydi. Nasil bi sey oldu anlamadim.

Ona şunu sorar mısın lütfen : O aşağıladığı Türk kadınlarını kim yetiştiriyor, nikahı kıyar kıymaz kim kendi malı gibi davranıyor. Kim dövüyor bu kadınları, kim kısıtlıyor, kim tecavüz ediyor, öldürüyor. Sor lütfen. Kaç Türk babası kızının eğitimine önem veriyor, sanatsal, toplumsal, sosyal etkinliklerde yer almasına 'izin veriyor'.. bak teşvik bile değil İZİN.. Evet bi çok Türk kadını eğitimsizdir, cahildir: çünkü bu toplumda kadınların değil erkeklerin sözü geçer, Türk erkeklerinin.. İlle de birilerinde kusur arayacaksa o toplumda ezilen, mağdur olana değil, o toplumu yöneten, hakim olanlara bakmasını bilsin önce..

Sosyal medyada orda burda hergün her türlü şiddet uyguladıkları kadınları gömmeyi marifet sayan bi ergen beyinlinin böyle entelektüel egosu kasıyor olmasına da kaba etimle gülüyorum.

En cahil insan herşeyi bildiğini söyleyen insandır. Zihin fukara olunca, dik ukala olurmuş.

Boş tenekeden çok ses çıkarmış
Arkadaşın cool takılmaya çalışan güya üfürükten filozofumsu tavırlar takınan sıkıcı birine benziyor
O konuştuğu zavazigonlarıda yanına gelmeden önce altını çizdiği ezberleyip tekrar ettiği bir kitapattan çalıyordur
Ezberlediği Konunun dışına çıkıp farklı bir felsefe konusu bulup açsan gözüne far tutulmuş tavşan gibi bakakalır:KK53:
Çok var etrafta onlardan
Bir cok alanda belli standartlarin ustinde hissediyor gelistirdigi yonleri var ama bazi anlamsiz eziklikleri de var. İste mesela ben istanbulda okudum universiteyi o daha anadolu sehrinde okumus. İki de bir bunu soyleyip tabi sen istanbulda okudun falan diyor. Yani ben nasil bi ekstraya sahibim henuz cozemedim:KK53:

Siz bu tipi cok mu aradiniz? Bize en azindan cooooook yakisikli deyinde en azindan bir sebep (gecersiz ama neyise) gösterin bunu neden cektiginizi. Bu iki YouTube Video izleyip de milletin basina haci/hoca kesilen tipten sanirim. Kitapliginda Franz Kafka toz tutuyor diyr kendini birsey zanneden. Okudugunun 3de birini anlamaz ama neyise. Bas tekmeyi gülüm. Kendini begenmisi bosuna cekme

Back
X