Kararsızım...

dreamseason

Artık herkes ederi kadar!!!
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
32
3
1
27
Selamın aleyküm kk lı bayanlar...
Hep okuduğum bu forumda konu açmak bugüne kısmetmiş...
Biraz uzun yaza bilirim lürfen kusura bakmayın...
Ben 20li yaşlardayım... Yurtdışında yaşıyorum... Boyum tr ortalamasına göre uzun sayılır... (1,73)
Kumral mavi gözlüyüm... Burada ki insanlar beni hep kendi milletinden sanarlar... Avrupayi bir tipim yani...
Neyse fazla uzatmadan... Bi süre önce tr de yaşayan teyzemgillere ziyarete geldik 1,5 aylığına...
Apartmalnarında yaşayan bir mühendis genç beni görüp soruşturmuş... Teyzemgillerle faazla muhabbeti yokmuş ama yakın komşusundan öğrenmiş benim yeğeni olduğumu... Neyse teyzemgil beni bir sabah çocuk işe giderken kaldırıp gösterdi bu diye... Uzaktan fena değildi... Ama benim merak ettiğim birşeyler var...
Mühendis maaşları tr de nasıldır? Misal teyzemgilin kızı doktor biriyle görüşüyor... Aslında benimde hayalimde hep doktor vardı ama doktorlar daha cilveli kızlardan hoşlanıyor sanırım... (kuzenim ve bir arkadaşına bakarak genelledim) Ben daha dar kafalı bir insanım... Doktorlar daha mı iyi kazanır yoksa mühendisler mi daha iyi kazanır?
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... Şiimdiden teşekkürler...

Ben 20li yaşlardayım... Yurtdışında yaşıyorum... Boyum tr ortalamasına göre uzun sayılır... (1,73)
Kumral mavi gözlüyüm... Burada ki insanlar beni hep kendi milletinden sanarlar... Avrupayi bir tipim yani...
Neyse fazla uzatmadan... Bi süre önce tr de yaşayan teyzemgillere ziyarete geldik 1,5 aylığına...
Apartmalnarında yaşayan bir mühendis genç beni görüp soruşturmuş... Teyzemgillerle faazla muhabbeti yokmuş ama yakın komşusundan öğrenmiş benim yeğeni olduğumu... Neyse teyzemgil beni bir sabah çocuk işe giderken kaldırıp gösterdi bu diye... Uzaktan fena değildi... Ama benim merak ettiğim birşeyler var...
Mühendis maaşları tr de nasıldır? Misal teyzemgilin kızı doktor biriyle görüşüyor... Aslında benimde hayalimde hep doktor vardı ama doktorlar daha cilveli kızlardan hoşlanıyor sanırım... (kuzenim ve bir arkadaşına bakarak genelledim) Ben daha dar kafalı bir insanım... Doktorlar daha mı iyi kazanır yoksa mühendisler mi daha iyi kazanır?
Yanlis noktada takilmissiniz henüz evlenmeye hazır değilsiniz

Mühendis maaşları tr de nasıldır? Misal teyzemgilin kızı doktor biriyle görüşüyor... Aslında benimde hayalimde hep doktor vardı ama doktorlar daha cilveli kızlardan hoşlanıyor sanırım... (kuzenim ve bmuhendisgilla bakarak genelledim) Ben daha dar kafalı bir insanım... Doktorlar daha mı iyi kazanır yoksa mühendisler mi daha iyi kazanır?

Sorun muhendisgillerin maasi mi hoslanmaniz mi? Diyelim ki doktorgillerin maasi daha yuksek o zaman ne olacak?

Açıkcası bana hiç dar kafalı gelmediniz.Aksine cin gibisiniz maşallah.Boyum şu kaşım gözüm böyle Türkiye de en iyi kimi bulurum:skandal:Burada önemli olan bu kişiyle anlaşabilecek misiniz bu kişiyle birbirinizi sevip bir aile kurabilecek misiniz olmalıydı.Bu kaşa boya en iyi maaşlı kimi bulurum değil.Dar kafanızla böyleyseniz geniş halinizden hepimiz korkalım.

Sorun muhendisgillerin maasi mi hoslanmaniz mi? Diyelim ki doktorgillerin maasi daha yuksek o zaman ne olacak?
Doktorgillerin maaşı daha yüksekse olmayacak o iş, çünkü kuzenin sevgilisi doktorgillerden :rolleyes:

Açıkcası bana hiç dar kafalı gelmediniz.Aksine cin gibisiniz maşallah.Boyum şu kaşım gözüm böyle Türkiye de en iyi kimi bulurum:skandal:Burada önemli olan bu kişiyle anlaşabilecek misiniz bu kişiyle birbirinizi sevip bir aile kurabilecek misiniz olmalıydı.Bu kaşa boya en iyi maaşlı kimi bulurum değil.Dar kafanızla böyleyseniz geniş halinizden hepimiz korkalım.

dar kafalı derken çok flortum olmadı... kendimi hep evleneceğim erkeğe sakladım şu zamana kadar... o yüzden iyi bir yaşamım olmalı diye düşünüyorum yanlışmıyım?

Gece gece banlanıcam sanırım ama hayırdır hangisi daha çok para veriyorsa ona mı satıyorsun:KK57: Çocuğa acıdım
Kendisine sor en iyisi, nerde çalıştığına mezuniyetine göre değişir. Sen önce sor garanti olsun bedavaya gitme sonra.
Başka birinin parasını hayal ederek yaiamak da komedi. Böyle hesaplar yapacagına keşke kendin çalışıp kazanma yolları arasaydin keske.
Burda pekcok rezil konu okudum, evli adama asigim, evleniyorum kac bilezik isteyeyim vb de dahil olmak uzere okudugum en rezil konu bu. Para avcisi oldugunu utanmadan acik acik yazan birini ilk kez okuyorum burda:KK57:
Genelevde calisan seks iscilerine hakaret etmek istemiyorum, en azindan para karsiliginda yaptiklari is belli. Para karsiligi seviyor taklidi yapmaya, hayat arkadasligi taklidi yapmaya,cinsellik onermeye utanmiyor musunuz?Rezillik dizboyu. Soyle bir konu acmaya utanmiyor musunuz?

dar kafalı derken çok flortum olmadı... kendimi hep evleneceğim erkeğe sakladım şu zamana kadar... o yüzden iyi bir yaşamım olmalı diye düşünüyorum yanlışmıyım?
Dar kafalısın gerçekten, kendini evleneceği kisiye saklamayanlar iyi bir yasantiyi haketmiyor mu ?

Back
X