Kararsızım...

Belki kendini tam anlatamıyor yurt dısımda yetiştiği için
Belki aşkla başlayan ilişkileri hayal kırıklığı yarattı
Belki sırf yurt dışında diye tanışmak isteyenler oldu gibi gibi sebepler
Bu yüzdem de
Artık mantık evliliği istiyor bilemeyiz

Ama oturmasına Kalkmasına bak benden sana tavsiye
İş güç kariyer önemli evet.
Ama bunlar tek geçerli sebepler değil evlilik icin

Bu arada herkes birazcık mantığını kullanıyor evlilik icin
Koru körüne kimse evlenmiyor varsa da nadirdir

Ama adamı banka gibi görüyorsan YANLIŞ

sonuçta o beni görmüş soruşturmuş... teyzemgil benim fikrimi biliyor... trde yaşamaya meylim var olduğunu yani... komşusuna söylemiştir kesin oda çocuğa söylemiştir bence...

İşte sizin soruşturduğunuz gibi yapmıştır. Para varmı diye teyzenize sormadı herhalde. Amaaaan banane yaaaa.
Değişmeyecek zihniyet , sığ bir dünya görüşü, fiziksel özelliklerin parayı getirdiğini düşünen bir akıl fikir yapısı için kendimi daha fazlası yormiycim.

Adam sizi görünce vurulup" aman Alahım ne kadar Avrupalı bi tip ne kadar ahlaklı Türkiye'de yok böyle bişey" deyip atlamıştır. Allah tamamına erdirsin

hanımefendi siz neden bu kadar öfkelesiniz anlamıyorum... siz istemezmiydiniz acaba iyi bir mevkide olmayı? yada istedinizde olmadımıki bana bu kadar sardınız???
Niye öfkeli olayım ki? İstediğiniz yüksek maaşlı koca, e bunun için teklif alıp değerlendirin bence en önemli kriteriniz buysa.

İyi mevkiyi ben kendim çalışıp kazandım teşekkür ederim, müstakbel kocamın maaşıyla mevki sahibi olma peşinde olmadım. Ülkenin en iyi üniversitelerinin birinden mezun oldum, senelerdir çok büyük bir firmada çalışıyorum. Mevkim varsa eğer onu kendim elde ettim, elalemin maaşını düşünerek değil.

Belki kendini tam anlatamıyor yurt dısımda yetiştiği için
Belki aşkla başlayan ilişkileri hayal kırıklığı yarattı
Belki sırf yurt dışında diye tanışmak isteyenler oldu gibi gibi sebepler
Bu yüzdem de
Artık mantık evliliği istiyor bilemeyiz

Ama oturmasına Kalkmasına bak benden sana tavsiye
İş güç kariyer önemli evet.
Ama bunlar tek geçerli sebepler değil evlilik icin

Bu arada herkes birazcık mantığını kullanıyor evlilik icin
Koru körüne kimse evlenmiyor varsa da nadirdir

Ama adamı banka gibi görüyorsan YANLIŞ

çok teşekkürler... beni bir anlayan siz çıktınız... yapıcı yorumuz için sağolun... dediklerinizi dikkat edeceğim...

asıl size geçmiş olsun... bu kadar sinirlendiğinize göre siz garantileyemediniz hanımefendi...

Sinirlendiğimi nereden çıkardığınızı merak ettim? Cümlelerin altındakileri okumakta bu kadar ustaysanız bir mühendisin konuşmalarından da ne kadar maaş aldığını çıkarırsınız siz. Ha gayret.

ben çalışmıyorum... çalışmamı gerektirecek bir yaşantımız yok çünkü...

Siz her çalışan kadının ihtiyaçtan çalıştığını sanıyorsunuz sanırım.

Çalışmak kadının kendini ifade etme şeklidir. Baba ya da kocaya muhtaç olmadan yaşamını sürdürme becerisidir. İçinde yaşadığı topluma katkı sağlama, üretme, iyileştirme aracıdır.

Ayrıca salt ihtiyaçtan çalışan kadınları da takdir ediyorum. Geleceklerini garantiye almak için evliliği araç olarak görmüyorlardır.

Back
X